„În timp, îți dai seama că anxietățile oamenilor nu sunt cu tine. Personalitățile lor nerealizate, copilăriile lor neiubite, lipsa de valoare a sinelui pe care se străduiesc să o ascundă cu succese. Nu luați personal reaua atitudine. Sunteți doar un obiect al acestui război. Uneori, realmente singura problemă este subiectul în sine.„ Hatice Acar

Cu acest citat a ales Özcan Deniz să răspundă celor apărute în presa de azi.

Apoi, a venit cu un comunicat pe care vi-l prezint mai jos.

„Nu accept niciuna dintre acuzațiile calomnioase, apărute în presă și pe rețelele de socializare, fără niciun temei, despre care se spune că ar fi fost trăite cu ani în urmă, dar nu știu din ce motive au fost nu atunci, ci acum aruncate cu gândul „aruncă cu noroi să rămână urme„.

Nu am comis violență, nu am făcut-o pe fosta mea soție să sufere moral și financiar.  . Este o chestiune separată faptul că se trăiește așa ceva în pragul noului meu proiect.

Sunt multe fraze de formulat, dar tac  pentru a nu lăsa urme care să-mi supere copilul în viitor. Mă gândesc la copilul meu, care este cel mai valoros pentru mine în această viață. Și, deși se depun eforturi pentru a-mi fi luat, mă străduiesc să-mi salvez fiul din această ceartă urâtă fără ca el să fie prejudiciat.

Sunt ocupat să-i construiesc viitorul, încercând să-i las o moștenire materială și spirituală bună. Nu m-am comportat și nu mă voi comporta vorbind în public despre mama lui.

Eu, ca ființă umană și tată, consider că este potrivit să-mi caut drepturile la autoritățile legale pentru a lua măsurile de precauție necesare în cazul în care ar exista posibilitatea de a face rău mie și copilului meu.

Nu voi permite niciodată să fie uzurpat viitorul fiului meu.„

Reclame