Feyza Aktan a depus plângere împotriva lui Özcan Deniz


Feyza Aktan a depus plângere împotriva fostului ei soț, actorul și cântărețul Özcan Deniz și a fratelui acestuia, Ercan Deniz , susținând că este supusă agresiunii fizice și psihice.

Aktan s-a plâns împotriva fostului ei soț pentru „vătămare deliberată continuă, privare de libertate, insultă și amenințare„, iar împotriva fratelui acestuia pentru „violare de domiciliu, vătămare deliberată continuă, privare de libertate, insultă și amenințare„,

În plângerea pe care Feyza Aktan a depus-o, aceasta susține că, în perioada când era însărcinată, înainte de căsătorie, Özcan Deniz a vrut să încheie un contract matrimonial prin care Feyza Aktan renunța la toate drepturile ce decurg și vor decurge din căsătorie și că nu va emite niciun fel de pretenție.

În ziua de 25 ianuarie 2018, a apărut știrea că Deniz ar fi înșelat-o cu fosta iubită Buse Narcı. Acesta a plecat de acasă, apoi, sub amenințare, ar fi adus-o adus-o acasă pe Aktan, care ar fi plecat la o prietenă, și ar fi încuiat-o în casă. Aktan ar fi încercat să scape, dar actorul ar fi pălmuit-o și ar fi lovit-o la cap. Ar fi împins-o și ea, însărcinată fiind, ar fi căzut, iar el ar fi spus că va lua pistolul de la fratele lui și o va omorî și își va pune și el capăt zilelor.

Özcan Deniz, ar fi renunțat apoi la contractual matrimonial și s-a căsătorit cu Aktan. După ce s-a născut copilul, ar fi adus din nou în actualitate contractual matrimonial și ar fi făcut presiuni asupra soției. Feyza Aktan a semnat contractual, gândindu-se la copil și familie, cumva obligată. Când erau în concediu în Germania, s-ua certat din nou pentru că Deniz trimitea mesaje unei femei. În plângere mai scrie că Deniz ar fi supus-o violenței și că ar fi amenințat-o că vas tinge țigara pe fața ei dacă va chema poliția. Aktan a luat certificat medico legal și a vrut să divorțeze. Ercan Deniz ar fi amenințat-o cu moartea și, pentru că nu a mai putut rezista amenințărilor, Aktan i-a dat certificatul medico legal. De asemenea, l-a șters din telefon.

După divorț, ar fi amenințat-o cu moartea cerându-I să schimbe protocolul de divorț prin adăugarea articolului „Dau custodia copilului tatălui„.

Acestea sunt motivele pentru care Aktan a depus plângere și a cerut măsuri de protecție.

În timp ce procuratura continua Ancheta, instanța a dispus măsură preventive de îndepărtare pentru o lună de zile. La finalul lunii, Feyza Aktan a cerut prelungirea perioadei iar instanța a decis că Özcan Deniz va mai sta, pentru încă o lună, departe de fosta soție.

 Özcan Deniz și fratele Ercan Deniz au precizat că susținerile sunt nefondate și au contestat decizia. În cerere se susține „ Nu a existat niciun act de violență, insultă sau amenințare din partea Özcan Deniz împotriva lui Feyza Aktan. Nu a fost prezentată nicio dovadă a violenței.„  

SURSA: Hürriyet

PS. Niciuna din părți nu a avut, până la această oră, o poziție de confirmare sau infirmare a știrii care este în mai toată presa turcă. Când va exista, sigur își va găsi locul și aici.

5 comentarii

 1. Se pare că doamna are o imaginație bogată, stimulată și susținută de ideea de a obține bani mulți și necuveniți. Este incredibil și orbil ce pot face unele surate pentru bani, poate și atenție.
  Mizerabil caracter, păcat că nu a fost observat la timp.

  Apreciază

 2. Nu cred asa ceva!!! Dar a fost amenințată când a fost la Bodrum in vara, sau locuind acolo, sau făcând filmul ala….
  O fi fost dar asa mult sa ne înșelam asupra acestor actori după atatia ani? E posibil. Stam cu cineva si nu știm cine e. Ce trist. Imi pare asa rau!!!!

  Apreciat de 2 persoane

 3. Doamne ferește de un așa caracter cum văd că are această femeie! Am înțeles că totuși locuiește în casa lui și momentan se întreține din banii pe care Ozcan îi dă pentru creșterea copilului. Care e adevărul vom vedea în timp dar cred că atâta timp cât la mijloc este un copil și amândoi îl iubesc de ce atâtea jigniri și acuzații prin presă, nu înțeleg…. Lasă justiția să își facă treaba iar ei cu ajutorul unui consilier matrimonial ar trebui să găsească o cale de mijloc pentru a se despărți civilizat și frumos fără să le fie rușine mai apoi să iasă în presă. Dar vorba d-nei Doina, e vorba de bani, bani mulți! 💵💵💵

  Apreciat de 1 persoană

 4. Fiind un barbat bine, chiar foarte bine, orice femeie isi doreste alaturi un barbat ca Ozcan Deniz. Dar la Fosta sotie cu care are un copil, nu a contat aceasta , aici este vorba de bani, bani multi pe care el ia castigat prin munca , foarte multa munca. Ar fi fost bine ca la inceput sa fi incheiat un asemenea concrat prin care sa se stipuleze cu ce avere se intra in casnicie. Eu consider ca el nu a gresit cerand acest lucru. Oricum copilul va mosteni si de la tata si mama avere.
  Dar viata uneori bate filmul.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.