• Culisele despărțirii actriței Neslihan Atagül de serialul „Sefirin Kızı„
  • A fost la Muğla, dar nu a filmat.

Birsen Altuntaș relatează cele întâmplate în culisele serialului FIICA AMBASADORULUI.

După ce a fost diagnosticată cu sindrom de intestin permeabil și medicul i-a cerut să facă o pauză de zece zile, Neslihan Atagül Doğulu a părăsit serialul „Fiica Ambasadorului„. Motivul este acela că a ajuns la 45 de kilograme și tot timpul se simțea lipsită de vlagă.

Când toată lumea aștepta să se termine perioada de învoire medical și actrița să se întoarcă la filmări, a avut loc o succesiune de evenimente șocante.

În a cincea zi de învoire, Neslihan Atagül a spus că va veni la filmări, motiv pentru care noii scenariști, Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur, au scris scenariul episodului 36 cu scene în care a fost inclus și personajul Nare. Filmările nu s-au oprit și au fost filmate toate scenele fără Nare. Apoi, timp de trei zile, au fost oprite filmările și s-a așteptat venirea actriței la Muğla.

Actrița a pornit la drum noaptea și dimineața a ajuns la Muğla.

Reclame

Peste o oră, Neslihan Atagül a spus că nu este în stare să vină la filmări și că nu se simte bine.

A fost o mare criz la platouri, toate scenele episodului 36 au fost aruncate la gunoi, s-a scris din nou scenariul și întreaga echipă a depus eforturi pentru ca noul episod să poată fi difuzat luni.

La cererea medicului, actrița s-a întors la Istanbul și a luat încă o scutire pentru 15 zile.

Ca urmare a discuțiilor purtate, când actrița a mărturisit că se simte rău și nu poate continua, compania de producție a inițiat discuții cu o altă actriță.

Primul nume care le-a venit în minte a fost Tuba Büyüküstün căreia i-au și propus colaborarea.

Aceasta a decis să întindă o mână de ajutor prietenilor ei, Engin Akyürek și Eylem Canpolat, cu care a colaborat la „Kara Para Aşk” și care se aflau într-o situație grea.

Tuba Büyüküstün se pregătește să se mute cu fiicele ei gemene la Bodrum, aceasta va apărea în fața lui Sancar (Engin Akyürek) ca un nou personaj și în proiect nu se va întâmpla un arc peste timp.

Reclame

Va începe Neslihan Atagül un serial digital?

Deși în culise se vorbește că Neslihan Atagül nu era mulțumită de audiențele serialului și va avea un rol într-un serial digital, impresarul actriței a dezmințit zvonul subliniind că a primit, în urmă cu câteva luni, o ofertă pentru un proiect digital, dar a declinat oferta, problemele de sănătate ale actriței sunt de luni întregi, dar a depus mari eforturi pentru ca acestea să nu se reflecte în munca sa.

În noiembrie scriam că Neslihan Atagül Doğulu a ajuns la un acord de principiu pentru a juca într-o producție străină care se va difuza pe o platformă globală. Se pare că a fost doar un zvon. Vom vedea.

Oricum ar fi, multă sănătate și succes în viitoarele proiecte!

https://viatacuaromadecafea.com/2020/11/07/neslihan-atagul-rol-intr-un-proiect-international/