În data de 28 noiembrie 2020 au fost desemnați câștigătorii Premiilor Asociației Jurnaliștilor de Radio și Televiziune din Turcia pentru anul 2019, iar festivitatea de premiere (care a fost inițial anunțată pentru 16 decembrie), a avut loc astăzi.

Cel care a înmânat trofeele câștigătorilor a fost însuși Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan.

HERCAİ a primit premiul SERIALUL ANULUI, iar trofeul a fost primit de producătoarea Banu Akdeniz, sufletul acestui serial.

Iată ce a scris aceasta pe Instagram:

„Astăzi a fost pentru mine o zi foarte specială pentru că HERCAİ, serialul nostru, în spatele căruia există o echipă mare, puternică și de success, a fost încoronat cu premiul „Serialul Anului„ în cadrul Premiilor Media pe anul 2019 ale Asociației Jurnaliștilor de Radio și Televiziune. Pentru noi a fost un premiu în plus că trofeul ne-a fost înmânat de Președintele nostrum Recep Tayyip Erdoğan. Cu acest prilej, îi mulțumesc încă o data în numele echipei mele și al meu personal. Mulțumiri infinite Asociației Jurnaliștilor de Radio și Televiziune pentru că a considerat că Hercai merită acest premiu și ne-a încununat munca, de aceea mă simt profund recunoscătoare.

Mulțumesc, în primul rând stimaților domni Serhat Albayrak ,Metin Ergenși întregii familii ATV pentru că ne-au oferit șansa să ne îndeplinim visurile. Cele mai mari mulțumiri le adresez publicului nostru pentru că nu a renunțat niciodată la a ne sprijini, ne-a purtat cu iubire din premiu în premiu, datorită existenței și sprijinului căruia am ajuns aici. Ce bine că existați! Vă mulțumesc.

Mulțumesc partenerilor mei de drum care au dat viață Hercai, regizorilor @movier @benalce , @edalizist, valoroșilor noștri scenariști, @ferayesahin @mia_rainy , @exdeuss și @pelisito care au dat o cale poveștii prin ideile lor pe care le-au scos din norii de praf, Mulțumiri fratelui meu, mâna mea dreaptă, @suaterdogmus

Mulțumesc celui care ne-a fermecat cu imaginile sale @tvaliaslan și tuturor prietenilor de drum pe care nu i-am enumerate.

Mulțumiri infinite magnificilor, valoroșilor actori, distribuției uriașe. Mulțumiri responsabilului de proiect Sevgi Çetin. Mulțumiri, ; @endergunduzluofficial și Metin Arıgül pentru muzicile care ne-au dat viață. Dragi colegi, cu care am pornit la drum, azi am primit acest premiu cu semnificație și onoare, în numele vostru și vă sunt recunoscătoare. La cât mai mult, împreună, mulțumiri din suflet tuturor și încă o vorbă. Slavă Domnului că îmi dă să trăiesc cee ace am în inimă. Să dea Domnul ca toată lumea să aibă parte de așa ceva.„

Foto:

https://www.tccb.gov.tr/en/