Filmările vor începe în ziua de 26 ianuarie


„Kulüp/CLUBUL”, producția O3 Medya pentru NETFLIX, are distribuția stabilită și se va reuni în ziua de 26 ianuarie sub bagheta regizoarei de succes Zeynep Günay Tan.

Metin Akdülger se alătură distribuției în rolul patronului de club.

Reclame

Potrivit jurnalistei Birsen Altuntaș, actorii și rolurile din „Kulüp/CLUBUL” sunt după cum urmează:

Gökçe Bahadır– Matilda- o fostă deținută care lucrează în club

Asude Selma Kalebek– Raşel- fiica Matildei

Barış Arduç– Fıstık İsmet- taximetrist

Metin Akdülger– Orhan- patronal clubului

Salih Bademci- Selim- cântăreț (jurnalista a scris Ismet)

Fırat Tanış– Çelebi

Murat Garipağaoğlu– David (jurnalista a scris Murat Gariboğlu)

Din articolele anterioare știm că serialul va aduce o poveste din Istanbulul anului 1955, aventura de viață a fostei deținute Matilda (care lucra într-un club de noapte ce a declanșat o revoluție în acei ani) și fiica ei Rașel care nu a știut de existența ei până în ziua eliberării din închisoare.

Matilda se luptă, pe de o parte, să-și îndrepte relația cu fiica ei Raşel și să o țină departe de Fıstık İsmet, chipeșul de belea din Pera.

Pe de altă parte, se străduiește să gestioneze ego-urile lui Orhan, curajosul patron al vieții de noapte, Çelebi, invidiosul manager și Selim, artistul cu viziune.

Reclame

4 gânduri despre “Filmările vor începe în ziua de 26 ianuarie

 1. Macrina

  Sa fie cu noroc…..si cu răbdare…Daniellla ca nu ne ajung doar like-urile lui, bateriile noastre au nevoie si de o întreținere corespunzatoare 😁……ca durata de viață să fie cât mai îndelungată😆 Așa ca un 🤳din când in când n-ar strica sa mai posteze. Iar cat privește scenariul, din cate știm si vedem, sunt doua femei frumoase si cinci bărbați vajnici, dar si arătoși. Deci ițele par mult mai încurcate Alina B, va fi mai mult decât o clasica poveste de iubire🤔 .

  ” VÁJNIC, -Ă, vajnici, -ce, adj. 1. Energic, viguros, puternic; aprig, dârz; grozav, cumplit. 2. Important, grav, serios; (rar, despre oameni) de seamă; marcant, ilustru”. (de etimologie rusa) ca sa justific folosirea acestui adjectiv in caracterizarea personajelor…vom vedea cum li se va potrivi 🤔

  Mulțumim D-na Guler, ne-am mai înviorat si noi ca prea ne-a lipsit conașul 😎

  Apreciat de 1 persoană

 2. Alina B.

  David ca David…după fața, pare a fi un personaj cheie.Dar pe mine mă frământa cine anume dintre acești chipeși va fi “Goliat”?Nu de alta, dar nu-l văd bine…

  Apreciază

 3. Daniella

  Vin si eu ca domnul cu halatul…. halatul, de unde ati luat halatul? David, cine e David? 😁
  Sa fie intr-un ceas bun! Si sa aveti spor la scris, sa ne tineti la curent…. in priza adica, ca pana vine serialul ne incarcam bateriile sa nu ne fastacim in fata lui Fistik -cel voinic, care a facut el cum a facut si ne lipseste de pe ecran….noroc ca mai da like-uri pe IG, ca il suspectam ca fiind retinut la domiciliu si privat de internet.

  Apreciat de 1 persoană

 4. Alina B.

  Wow!Distribuția e super!Bun venit, noilor nume care s-au alăturat echipei!Abia aștept să apara și ceva imagini…Deocamdată nu prea știm cum va decurge firul lucrurilor, dar ne putem imagina un “scenariu”…așa, ca o primă idee.Cum văd eu povestea de viața a Matildei…
  Matilda e o femeie cu o personalitate puternică, căreia viața nu i-a prea oferit multe clipe de fericire.A întâmpinat multe greutăți, dar a răzbit singură, reușind sa depășească orice obstacol ivit in cale.După dezamăgirea suferită din pricina tatălui fetiței ei, Rasel, care a părăsit-o pentru o tânăra dintr-o clasa socială superioară, ea și-a închis porțile inimii si și-a jurat că niciodată nu se va mai deschide in fața vreunui bărbat și nu va mai lăsa pe nimeni sa pătrundă în cotloanele sufletului ei.După ce trece însă printr-un episod destul de neplăcut, își schimba percepția asupra vieții, deoarece realizează ca viața e scurta și nu se merita să trăiești cu frustrări sau sa rămâi ancorat în trecut.Anii petrecuți in închisoare, se dovedesc a fi benefici pentru ea.Doar așa, reflectând la ce schimbări majore se vor produce in viața ei când va ieși de-acolo, reușește astfel să i se pară ca timpul se scurge cu viteza luminii.Când într-un final, iese din acel iad, ea își întâlnește marea iubire, pe nimeni altul, decât chipeșul de belea din Pera, Fistik Ismet.Acesta își făcea veacul în același club unde ea se angajase recent, pentru a-și întreține existența.Din prima clipa în care îi iese in cale, se îndrăgostește nebunește de el, precum o adolescenta.Încearcă totuși să disimuleze, sa nu se piardă cu firea, deși roșește ca o puștoaica in momentul in care el îi săruta mâna și o privește seducător in ochi.
  Sa va spun câte ceva și despre Fistik?Poate aveți curiozitatea cum e el, cum arată…Fistik e un tânăr rebel, super inteligent, cu ochii măslinii și are un surâs incitant.Cum sa nu se îndrăgostească Matilda de el?E un tânăr misterios, îl pasionează mașinile și femeile frumoase.Pana sa o cunoască pe Matilda, nu cunoscuse nicio femeie care sa-i pună capac.Obisnuia sa umble din floare in floare, îi plăcea sa seducă tinere frumoase, ca mai apoi, la scurt timp, sa le abandoneze, fără nicio remușcare.
  Va fi oare Matilda cea care-l va cuminți pe Fistik?Vom vedea…in toamna…Lucrurile însă se complică, când Fistik o întâlnește pe Rasel și începe să-i facă ochi dulci, neștiind inițial ca e fiica M.
  Matilda încearcă din răsputeri sa și o apropie pe fiica ei.Isi dorește foarte tare sa construiască o relație solidă mama-fiică, însă din cauza ca nu este de acord ca aceasta sa aibă vreo relație cu chipeșul de belea, nu reușește decât sa o îndepărteze și mai tare de ea.Printre picături, Matilda decide sa facă ceva și in privința sufletului ei și se hotărăște să ia taurul de coarne, in ceea ce-l privește pe Fistik.Are convingerea ca ceea ce simte fiica ei pentru el nu e decât un moft…o pasiune trecătoare.Ea e o femeie determinata, care știe ce vrea și știe și la ce tehnici de seducție sa recurgă pentru a obține ceea ce și dorește cu ardoare.Mulți bărbați s-ar speria in fața unei asemenea femei, care este o mâna de fier într-o mănușa de catifea, nu însă Fistik al nostru, căruia îi plac provocările.
  Totul începe ușor, ușor…câteva priviri complice, câteva zâmbete aruncate unul spre celălalt, care dau naștere apoi unei fascinante povești de iubire.În Club, se ciocnesc destine și orgolii…să nu uităm ca Fistik este taximetrist și știe să conducă.Vom vedea cum se vor încurca itele și cine va reuși să le descurce…
  Mulțumim frumos pentru articol, doamna Guler!😘

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.