CLUBUL (KULÜP), producția O3 Medya pentru Netflix, va începe filmările în ianuarie și pregătirile sunt intense.

Distribuția a fost completată de tânăra Asude Selma Kalebek, în vârstă de 21 ani, care va da viață personajului Raşel, fiica Matildei.

Serialul care va avea pe fotoliul de regizor pe Zeynep Günay Tan o va avea pe Gökçe Bahadır în rolul Matilda, o veche deținută care lucrează în clubul de noapte.

Barış Arduç va da viață taximetristului Fıstık İsmet.

Din distribuția serialului mai fac parte Salih Bademci ( probabil curajosul patron ORHAN sau invidiosul manager Çelebi ) și Fırat Tanış (vizionarul cântăreț SELİM).

Reclame

Din articolele anterioare știm că serialul va aduce o poveste din Istanbulul anului 1955, aventura de viață a fostei deținute Matilda (care lucra într-un club de noapte ce a declanșat o revoluție în acei ani) și fiica ei Rașel care nu a știut de existența ei până în ziua eliberării din închisoare.

Matilda se luptă, pe de o parte, să-și îndrepte relația cu fiica ei Raşel și să o țină departe de Fıstık İsmet, chipeșul de belea din Pera.

Pe de altă parte, se străduiește să gestioneze ego-urile lui Orhan, curajosul patron al vieții de noapte, Çelebi, invidiosul manager și Selim, artistul cu viziune.

Clubul este un paradis pentru clienți, dar un iad pentru angajați. Odată cu venirea Matildei, acest loc dobândește un nou spirit. Va deveni un cămin al personajelor, fiecare fiind un „altul„ în povestea sa. Poate că cea mai frumoasă familie este cea formată de cei fără familii.

Reclame