Revista HELLO Turcia apare miercuri într-o ediție specială Best of HELLO și va avea pe copertă cuplul de televiziune care a atras atenția cel mai mult anul acesta, protagoniștii îndrăgitului serial „Sen çal kapımı/Bate la uşa mea”, Hande Erçel şi Kerem Bürsin

K. Bürsin: Hande este foarte muncitoare, știe să se și distreze foarte bine, este cu adevărat o parteneră perfectă. Cred că o persoană ca ea este un noroc pentru orice echipă. Câteodată mă mai tachinează că muncește mai mult decât mine. Dar, pentru că îi dau dreptate, tac. Eu îi tot spun „Tu ești rolul principal în acest serial, eu doar dau pase. Eu îți dau pasele, tu dai golul„, dar tot îmi mai aruncă câte o vorbă.

H. Erçel: Kerem este un partener muncitor și motivant. Se poate adapta oricărei situații, oricărui joc și acest lucru este ceva foarte admirabil.„   

Reclame

HELLO!: Vine noul an. Care sunt cele trei dorințe pentru voi, pentru țară și pentru lume?
H. Erçel:  Noul an să aducă lumii conștientizarea că avem nevoie de natură, aprecierea empatiei și zile cu multe zâmbete pentru mine.
K. Bürsin:Dorința mea pentru lume este să începe o perioadă în care femeile conduc și toată lumea trăiește în egalitate. Îmi doresc pentru Turcia ca, în loc să vorbim, să începem să ne asumăm responsabilitatea socială și să încetăm polarizarea. Dorința mea pentru mine este să fac parte dintr-o lume atât de echitabilă.

Reclame