ATV va aduce, chiar din prima zi a anului, un nou serial, AKINCI*, ce îl are în rolul principal pe Şükrü Özyıldız.

Serialul va aduce povestea unui erou, cu rădăcini în istoria Imperiului Otoman, protectorul Istanbulului și lupta sa dificilă din zilele noastre.

Un scenariu atipic, scene pline de acțiune, pe o poveste de Hakan Kandal, în regia lui Veli Çelik, o producție Mehmet Yiğit Alp/NTC Medya.

Reclame

Distribuția este alcătuită din:  Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Sermet Yeşil, Didem İnselel, Serhan Onat, Atakan Hoşgören, Ayça Erturan, Müge Boz, Berrin Arısoy, Berrak Kuş, Yılmaz Bayraktar, Ercü Turan, Deren Talu.

*Am dat o fugă la Wikipedia să văd ce conotație putem găsi în AKINCI și am aflat că „în timpul bătăliilor armatei otomane, achingiii erau cei care deschideau luptele, fiind recunoscuți pentru curajul și vitejia lor. Ei erau luptători fără soldă și trăiau și operau în zonele de frontieră exclusiv din jaf. În cadrul armatei otomane ei erau folosiți ca avangardă sau ca primă linie de atac. Achingiii au avut un rol important în formarea statului și extinderea rapidă a granițelor Imperiului Otoman în Europa.„