MELİS SEZEN (23 de ani) a avut până acum mai multe proiecte, dar ascensiunea a avut-o cu rolul din ‘Sadakatsiz/Infidelitate’. Se autodefinește drept energică, muncește mult, iar când nu are filmări, merge la familia ei din Silivri.

SİNEM ÜNSAL (27 de ani), vedeta din ‘Mucize Doktor/Doctor Miracol’.  Muncește într-un ritm intens. Întrebată cum i-a schimbat notorietatea viața, spune „Pentru a mi-o proteja pe Sinem, am devenit mai singuratică și reținută.„  

AHSEN EROĞLU (26 de ani), cu rolul din ‘Menajerimi Ara/Sună-mi impresarul„, a adus o altă lumină lumii actoriei. Este delicată și strălucitoare. Spune că se hrănește din profesia sa. „Lăsați-mă să joc 24 de ore și joc„ mai spune aceasta.

A fost un an greu. Ce ați învățat de la 2020?

MELİS SEZEN:  Ce ne vine în minte în primul rând ar fi corona și perioada de carantină. Am învățat că viața noastră atârnă de un fir de ață, că în viață se poate schimba totul în orice moment și, cel mai important, am înțeles cât de importantă este sănătatea. Am învățat să spunem fim recunoscători pentru ce avem.

SİNEM ÜNSAL: Că nu e nevoie să fii prea planificat, prea programat.  Trebuie să te focusezi pe cee ace faci acum, să conștientizezi momentul. Am înțeles și gustul libertății.

AHSEN EROĞLU: Cât am stat acasă, am învățat să apreciez foarte multe și să-mi ofer timp. A doua jumătatea a lui 2020, când a început ‘Menajerimi Ara/Sună-mi impresarul„, mi-a reamintit cât e de frumos să muncești.

Ce vă doriți de la 2021?

Reclame

MELİS SEZEN: Vreau să se termine Corona. Sănătatea este cea mai de preț. Pe de altă parte, cu toții ne-am transformat în indivizi asocial. A fi om înseamnă a fi social. Este ceea ce îmi place cel mai mult. Înseamnă să bei cafea turcească și să stai de vorbă, dar nici asta nu putem face și mi-e tare dor.

SİNEM ÜNSAL:  Să nu experimentăm nimic altceva la nivel global, fiecare să se ocupe de grijile sale individuale și acestea să fie minore pentru că prea multe am trait. Și să fie un an în care să fim foarte liberi. Să se cunoască valoarea femeilor, copiilor și animalelor. Sper ca fiecare să iasă din 2020 cu un pic de conștiință și să gândească „„De-aș fi fost mai drept.„

AHSEN EROĞLU:  Mă străduiesc să privesc pozitiv chiar și cele mai rele lucruri. Vreau ca 2021 să aducă echilibru și frumusețe. Și cred că așa va fi. Vreau ca bebelușii cu AMS (atrofie musculară spinală) să se vindece cât mai curând. Vreau să poată respira liniștiți toți cei care au avut un 2020 dificil).

Cum definiți sectorul în care sunteți?

MELİS SEZEN:  Foarte complex, întrepătruns, dezechilibrat, unde nu se știe ce și când va fi. Dar este și un sector plin de emoție.

SİNEM ÜNSAL: Foarte sălbatic. Nimeni nu ține cont de grijile tale personale. Pentru că nu există un astfel de timp, pot să înțeleg și asta. Este un sector rapid, în consum, în care simțim mult capitalul și care împinge toate limitele ființelor umane, atât emoționale, cât și fizice.

AHSEN EROĞLU: Toată strălucirea și faima reflectate în exterior au costuri reale. Necesită o diligență serioasă atât în ​​fața, cât și în spatele camerei, vrea să te dezvolți constant. Dar, desigur, pe lângă acestea, este imposibil să nu fii atașat cu pasiune de sector atunci când vezi rezultatele.

Care este diferența cu care existați în această arenă provocatoare? De ce ar trebui să vă urmărim?

Reclame

MELİS SEZEN:  Muncesc mereu pentru mai bine. Nu mă compar cu nimeni.

SİNEM ÜNSAL: . Răspunsul cred că este la public. Iar eu, cu prilejul acestei întrebări, aș vrea să mulțumesc tuturor celor care mă urmăresc și care îmi sunt alături.

AHSEN EROĞLU: Poate sună clasic, dar cu adevărat fiecare persoană este unică. Iubesc foarte mult profesia mea și mă distrez mult. Chiar și la scenele de plâns. Cred că acest lucru se reflectă pe ecran și am parte de reacții bune. Sunt pozitivă, entuziasmată, hiperactivă, iubesc foarte mult oamenii. Eu sunt Ahsen, doar Ahsen. Sunt așa cum sunt…

Sursa- HAKAN GENCE/HÜRRİYET

Fotografii:

Publicitate