Yasemin Allen a acordat un interviu revistei ALEM mărturisind că este o persoană curioasă. Curiozitate în privința umanității, artei, viitorului. A trăit și furia omului prea visător și se poate cufunda în scenarii de dezastru. Este cea mai fericită când își face prietenii să râdă.

Actrița a mărturisit că proiectul pe care nu-l poate uita este filmul ‘Su ve Ateş’ despre care spune că a fost primul ei film de cinema și prima dragoste.

Este vorba despre filmul în care a jucat împreună cu Özcan Deniz.

Actrița spune că, ori de câte ori o duce gândul la personajul Yağmur, simte profund pacea interioară.

Reclame

Actrița a mărturisit că șterge comentariile negative din social media. Cele scrise de persoane care doar vor să atragă atenția. Le șterge pentru că este împotriva „culturii linșajului„. Spune că nu este obligată să respecte părerea cuiva care, știind că nu-i va putea vorbi vreodată în față, varsă anonim. Spune că acela este un profil social media, nu un spațiu democratic de schimb de opinii și, cel ce nu e în stare să vină cu observații obiective, nici nu are dreptul să folosească expresia: „Artiștii trebuie să fie deschiși criticilor.„

Reclame

Yasemin Allen va reveni în atenția publicului cu un rol într-un serial pe platforma digitală EXXEN, alături de Bennu Yıldırımlar şi Ceren Moray. Olağan Şüpheliler/Suspecți obișnuiți, un serial despre trei casnice care și-au ucis soții.

 

Reclame