KEREMCEM a confirmat începerea filmărilor pentru noul proiect, într-un live pe Instagram unde a fost invitat de DJ Mert Hakan.

DJ Mert Hakan a spus despre KEREMCEM că, atunci când spui Keremcem, cee ace îți vine în minte este energie pozitivă și îți vine să zâmbești și că aceasta este imaginea pe care artistul și-a format-o în decursul anilor.

Întrebat cum a reușit acest lucru, a spus că este norocos că a avut alături de el oameni compatibili cu sufletul lui și cu felul lui de a fi, atât cei din jur, cât și cei care îl urmăresc ca artist, că au reușit împreună, să fie în armonie, sinergie, echilibru iar el este un om al armoniei,

A spus că este vorba despre un sitcom pe platforma digitală EXXEN, e primul lui sitcom, nu poate da detalii, dar speră ca publicul să fie surprins și să râdă foarte mult.

A precizat că sitcom-ul este poate singurul gen de proiect în care poate face actorie distrându-se și a mai spus că are parte de o echipă foarte frumoasă.

A recunoscut că va interpreta rolul unui tată cu șase copii, motiv pentru care, apropos de titlul articolului, la filmări trebuie să aibă măcar tâmplele cărunte.

Reclame

Cu o noapte în urmă, întorcându-se de la filmări, a fost oprit de poliție și privindu-l pe el și confruntându-l cu ceea ce scrie pe adeverința pe baza căreia poate circula liber datorită filmărilor, agentul de poliție i-a spus uimit că a îmbătrânit!

A mai spus că noua sa melodie, „Geçmiş olsun„ este un început în noua serie de melodii și nu va mai neglija muzica.

A recunoscut că a lipsit câteva luni din social media, dar, chiar dacă el nu postează, urmărește ce se întâmplă în brească și îi place că, spre deosebire de vremurile mai vechi, din social media poți afla imediat feedbackuri cu privire la ceea ce lansezi, să afli ce gândesc oamenii despre tine.

Și-a exprimat bucuria că zece persoane vor avea prilejul să câștige saci cu hrană pentru animale și s-a stabilit ca acești zece norocoși să fie aleși de Keremcem și iubita lui dintre fotografiile cu cei interesați și animalele lor de companie, la care trebuie să-l eticheteze pe Keremcem și noua lui melodie.

Gazda live-ului i-a mulțumit pentru că a acceptat invitația și i-a urat succes.

Iată că a apărut și afișul!

Ce se întâmplă când studenta Zeynep nimerește brusc între șase copii?!

Reclame

Reclame