KEREMCEM se pregătește să lanseze noul single „GEÇMİŞ OLSUN”, muzica şi versurile Alper Narman, orchestrația Deniz Doğançay, cu un videoclip în regia lui Burak Ertaş,.

Locurile de filmare au fost alese, pornind, la un sfârșit de săptămână, o echipă de filmare de cinci persoane, de la Istanbul spre țărmurile de la Kırklareli ale Mării Negre, oprindu-se și filmând acolo unde le-a fost pe plac. Farul francez și pădurile Longoz din regiunile Kıyıköy și İğneada au fost frecvent utilizate în fundal la filmările care au fost finalizate în aproximativ trei zile pe o vreme rece și cu vânt puternic..

Keremcem a ales ținute din ultima colecție a lui Emre Erdemoğlu.

În 16 ani de carieră muzicală, Keremcem a lansat cinci albume și cinci single-uri și haberler.com spune că și-a pus amprenta pe perioada ultimilor 20 de ani.

„GEÇMİŞ OLSUN”, va fi, independent de orice casă de producție muzicală, din 18 decembrie, pe toate platformele digitale. (Sursa- haberler.com)

https://viatacuaromadecafea.com/2020/12/12/din-18-decembrie/

Reclame

Keremcem a participat la live-ul asociației AKUT de ieri. A avut fluierul, rămas amintire de la bunicul lui din partea mamei, fost polițist. A spus că știe cât este de important și îl poartă la el.

Acesta a remarcat că live-ul a adus multe informații utile, dar este și foarte distractiv.

Keremcem a precizat că a avut prilejul, timp de trei zile, să urmărească activitatea salvatorilor de la AKUT după cutremurul de la Van, activitate care implică foarte mult suport tehnic, nu înseamnă a ridica la întâmplare niște pietre, ci este o muncă foarte serioasă. A adresat mulțumiri și felicitări AKUT pentru că, de 25 ani, desfășoară o activitate importantă, pe plan bilateral, atât de salvare a vieților, indiferent dacă sunt oameni sau animale, în situații de calamitate și accidente, dar și instruirea necesară.

A îndemnat să se trimită SMS-uri și să se facă donații către conturile AKUT din Turcia și străinătate.

Keremcem a interpretat refrenul noii sale melodii care se va lansa peste câteva zile.

Reclame

Reclame

Reclame