Bergüzar Korel a fost văzută în fața unui atelier foto în Etiler. Aceasta îl aștepta pe soțul său, Halit Ergenç, care pregătea cele necesare pentru actele de identitate ale copiilor lor Ali și Han.

Bergüzar Korel a mărturisit că se menține în formă datorită mersului pe jos în pădure.

Halit Ergenç a spus că o însoțește cu mare plăcere deoarece doar acolo pot respira în adevăratul sens al cuvântului.

Reclame

Întrebați care este secretul căsniciei lor fericite, fiind un cuplu model, actorul a spus că, precum orice în viață, e nevoie de muncă și iubire, aceasta e familia și și-au exprimat speranța ca toată lumea să fie fericită și fiecăruia să i se dea după sufletul său.

Serialul BABIL abia s-a terminat, dar Halit Ergenç citește noi scenarii.

Bergüzar Korel a avut cel mai recent un proiect de teatru, piesa “Kızlar ve Oğlanlar/Fetele și Băieții”, de Dennis Kelly, pusă în scenă la Teatrul Craft în regia lui İbrahim Çiçek, iar în vreme de pandemie actrița nu-și dorește să filmeze. Actrița a spus că-i este foarte teamă de coronavirus.

Reclame

Au fost întrebați dacă se vor vaccina și au spus că e devreme să se pronunțe, ar greși dacă s-ar pronunța în funcție de ceea ce au citit în diverse locuri, se vor informa foarte bine și cu siguranță apoi își vor exprima părerea și vor face ceea ce este necesar pentru a se proteja.

Halit Ergenç a mai spus că la platourile “Babil” au fost luate toate măsurile împotriva virusului.

Bergüzar Korel, care l-a născut pe Han în luna martie, a mărturisit că Ali, fiul lor cel mare, îi ajută la îngrijirea lui Han deoarece își dorea foarte mult un frate sau o soră și a venit după zece ani.

Reclame