İbrahim Çelikkol a mulțumit tuturor cadrelor medicale (medicilor, asistentelor, infirmierelor) care au ajutat-o pe bunica sa să învingă COVID-ul.

A postat un mesaj pe Instagram având grijă să nu omită niciun nume!

Demet Özdemir, partenera lui de serial, și-a exprimat bucuria și speranța ca toți cei bolnavi să se vindece cât mai curând.

Reclame

Iată ce a scris actorul:

„De aproape un an, traversăm împreună o perioadă foarte dificilă. Această boală a impus distanțe semnificative chiar și față de cei mai apropiați nouă. Țara noastră a pierdut mult, iar noi trăim zile în care nu-i putem vedea și îmbrățișa pe cei dragi.

Tot în această perioadă, am aflat că bunica din partea mamei, care are un loc foarte prețios în viața mea, e testată pozitiv la COVID. Vreau să aduc mulțumiri speciale cu privire la ceea ce am trăit în ultimele 20 de zile. Medicii și asistentele de la Spitalul Acıbadem Taksim au avut grijă de bunica mea ca de cineva din familia lor, au vindecat-o și au externat-o sănătoasă. Mulțumesc tuturor celor care ne-au fost alături și tututror cadrelor medicale care, în acest dezastru global, muncesc pentru sănătatea noastră: …„

Demet Özdemir a scris:

„Slavă Domnului. Dumnezeu să-i ajute pe toți bolnavii noștri să se vindece cât mai curând.„

Reclame

„Prizoniera destinului”, de miercuri până vineri, de la ora 20:00 la Kanal D!