O nouă platformă digitală va funcționa în Turcia începând din ianuarie. Aceasta va fi patronată de Acun Ilıcalı, om de televiziune de succes și, conform  unui studiu realizat de IPSOS, pe locul 7 în clasamentul celebrităților în care turcii au cea mai mare încredere.

Acesta a mărturisit cum a decis să aducă pe platforma digitală, într-o versiune nouă, un serial foarte iubit: Sihirli Annem/Mama mea magică (difuzat timp de 7 sezoane și 240 episoade la Kanal D și STAR).

Reclame

Invitat de Șelale Kadak la emisiune Youtube „Doğruluk mu Cesaret mi/Adevăr sau Provocare?”, ACUN ILICALI a mărturisit: „Eram cu Melisa la micul dejun și am văzut că se uită la „Sihirli Annem, un serial vechi însă de mare succes. Am văzut că Melisa se uita la serial aproape fără să respire și i-am spus să-l facem pe cel nou dacă tot îi place atât de mult. Am sunat imediat producătorul, a acceptat și se filmează deja.„

Iată cine face parte din distribuție!

Când a făcut această mărturisire, ACUN ILICALI probabil că nici nu-și imagina că Melisa, fiica sa, va ajunge în actualitatea Twitter!

Iată câteva dintre solicitările adresate Melisei:

„Melisa, te uiți și la Feriha? Poate tatăl tău va filma din nou finalul„

„Melisa, mielușica mea, te uiți și la câteva episoade din ăsta? Uite, toată Turcia așteaptă asta.„

„Melisa, doar tu ne poți aduce serialul ăsta.„

„Doar tu poți aduna din nou echipa asta. Haide, frumusețea mea.„

„Melisa, arată-i și ăsta la micul dejun. Dar să te uiți iar fără să respiri.„

„Dragă Melisa, poți să-i spui tatălui tău să aducă înapoi și acest serial?„

La 51 de ani, Acun Ilıcalı este proprietarul ACUN MEDYA. După o carieră de reporter sportiv, prezentator și realizator de emisiune de călătorii, acesta a fondat propria companie media. Este producătorul emisiunilor de succes: „Vocea Turciei„, „Turcii au talent„, „Survivor Turcia„, „Acesta este stilul meu„, EXATLON etc și deține postul de televiziune TV8 unde abia a prins gustul serialelor odată cu „Doğduğun ev kaderindir” cu Demet Özdemir şi İbrahim Çelikkol (care va fi difuzat, începând de mâine seară, la Kanal D România sub titlul „Prizoniera destinului„ și este acum lider de audiență vineri cu „KIRMIZI ODA/Camera Roșie„.

Reclame

Reclame
Publicitate