Başak Dizer Tatlıtuğ este coperta lunii decembrie a revistei ALEM.

Cu acest prilej, aceasta a vorbit și despre soțul Kıvanç Tatlıtuğ.

A mărturisit că râde foarte mult, alături de el, acasă, deoarece are haz și imită întruna. Scrie și își joacă imediat rolul.

Reclame

A mai spus că nu le place să-și expună viața privată.

„Cu cât trăiți mai în secret căsnicia și viața privată, cu atât se intervine mai puțin din exterior, cu atât se vorbește mai puțin. Cea mai importantă piatră în structura căsniciei reprezintă respectul și înțelegerea. A te distra împreună, a petrece timp frumos, a împărți, mână de mână, veselia, entuziasmul, tristețea, a râde, a călători, a petrece timp de calitate împreună. A completa și hrăni reciproc. În toate acestea, există mereu dragostea. Dacă nu există dragoste, nu poate fi vorba despre a petrece timp foarte frumos. Dar e important ca în toate acestea să existe respect. Relațiile de dragoste încep în general cu iubire și respect, dar trebuie să continue, altfel, vraja se strică.„ SNOB Magazin)

Reclame

Despre 2020 a spus că i se pare ca un mare gol. În perioada carantinei a citit multe cărți, a fost foarte preocupată de dezvoltarea personală, a învățat diverse metode de meditație, a participat la cursuri online. A făcut exerciții de respirație, a mers pe jos și a făcut yoga.

„Am gătit împreună noi feluri de mâncare. În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, a fost frumos să petrec acasă patru-cinci luni liniștite cu soțul meu și animalele noastre domestice. Mi-a făcut bine la spirit.„ a mai spus aceasta.

Reclame

Bașar Dizer Tatlıtuğ este creator de modă și stilist cu studii la Milano-  “Instituto Moda di Burgo” 

Kıvanç Tatlıtuğ spunea cândva:

„În această profesie, până și un bărbat stabil ca mine poate fi influențat ușor de notorietate sau de ideile altora. Din momentul când faci acel pas dinspre ușă și până dimineața, trebuie să te reînnoiești. Trebuie să existe cineva care să-ți amintească de adevăratul Kıvanç. Cel mai important lucru pe care l-am învățat în cincisprezece ani este acesta. De aceea, mie mi-a priit căsătoria. Este foarte frumos să fii responsabil. Cred că se reflectă și în activitatea mea. Mă dedic mai mult în tot ceea ce fac. Eu și Bașak ne sprijinim recirpoc din toate punctele de vedere. De aceea sunt foarte fericit. Soția mea este cea mai mare șansă a mea. „

Kıvanç Tatlıtuğ și Başak Dizer s-au căsătorit, după o relație de peste doi ani, în 19 februarie 2016. Ceremonia a fost simplă și a avut loc la Ambasada Republicii Turcia din Paris. Martorii cuplului au fost asociata miresei Deniz Marșan și fotograful Tamer Yılmaz, iar pentru mire au fost producătorul Kerem Çatay și impresara Gaye Sökmen.

Reclame
Publicitate