Și lui MALUMA i-a plăcut dansul actriței Demet Özdemir


Celebrul cântăreț, compozitor, actor columbian MALUMA a văzut dansul actriței Demet Özdemir, pe melodia Hawái.

A redistribuit pe Instagram Stories, aşa că peste cincizeci și cinci de milioane de urmăritori ai artistului au putut viziona acest dans.

3 comentarii

  1. Notorietatea dobândită de Demet, pe filiera Maluma (e de reamintit și recunoașterea lui Ricky Martin), în cele două Americi, într-un public atât de larg și de divers, e un plus semnificativ pentru cariera artistică a oricui. E o mare satisfacție ca prin intermediul artei tale să-ți fie cunoscute țara și cultura, într-o altă parte a lumii, de atât de mulți oameni. E, de facto, ceea ce definește înalta calitate de ambasador cultural! Oricum, Demet a stabilit deja un record absolut (printre colegii din Turcia) cu cele 2 video-dansuri postate de ea, pe Instagram, la inceputul lunii septembrie – primul a adunat până în prezent peste zece milioane ( 10 000 000) de vizualizări, al doilea peste 7 200 000!.. cel de acum vreo 10 zile, are și el adunate peste 3 000 000.. Adevărul e că-i o încântare și o relaxare s-o admiri! Mie mi-au plăcut, în mod special, dansul turcesc din ultimul episod transmis săptămâna asta din DEK (realizat împreună cu o colegă actriță – Naz Goktan..remarcabile momente artistice) și dansul latino – remarcat și promovat..în lume!
    Când îți cultivi inzestrările cu pasiune și fără odihnă și pui iubire în tot ceea ce faci, te iubesc si zeii . Cu un curcubeu, cu noroc!!🍀

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.