Özcan Deniz  a transformat dezavantajul izolării cauzate de pandemie în oportunitate şi a realizat un serial destinal unei platforme digitale.

Jurnalista Birsen Altuntaș a anunțat că serialul lui Özcan Deniz va fi difuzat pe GAIN, platforma digitală cu certificat de naștere 2021.

Este serialul în care Cansel Elçin joacă rolul unui profesor-fizician-cercetător care dă lecții online și care se confruntă cu situații în care teoriile scrise de el devin întâmplări ale vieții sale.

A subliniat că, în ciuda faptului că joacă pentru prima oară, Feyza Aktan are o performanță incredibil de bună.

Înainte să accepte rolul, Cansel Elçin a vizionat primele două episoade și astfel a fost convins să intre în distribuție odată cu al 3-lea episod. 

A declarat că i-a făcut o mare plăcere să filmeze acest proiect pentru că Özcan Deniz este un foarte bun regizor și, pentru că este actor, înțelege foarte bine starea de spirit a actorului.

Özcan Deniz spunea că va fi de impact și inedit.

Serialul are o poveste foarte frumoasă despre lumea paralelă, se va numi SINCRON și este științifico-fantastic.

Özcan Deniz  va fi foarte curând la STAR TV, alături de İrem Helvacıoğlu, în serialul a cărui poveste a scris-o, inspirată din viața reală, „Seni çok bekledim/Te-am aşteptat mult”.

Iar presa turcă anunță că acesta ar fi intentat proces pentru custodia fiului său.

Și mai scrie că motivul pentru care i-a cerut fostei soții să părăsească din vilă este că este 2 în 1 și ar dori să revină la starea inițială, adică să fie din nou două vile. Una pentru el, una pentru fosta soție. etc, etc