Conform cotidianului Hürriyet, s-ar fi emis mandat de aducere a actorului Kubilay Akaç

Motivul ar fi acela că, deși a făcut plângere împotriva unei foste prietene pentru că a dezvăluit în social media mesaje cu conținut sexual și l-ar fi șantajat că va posta și fotografii, actorul nu s-a prezentat pentru a da declarații în ancheta demarată de procurori.

Potrivit jurnalistei Dilek Yaman de la Günaydın, cuplul Kubilay Aka & Miray Daner s-ar fi despărțit după apariția unor știri cu privire la faptul că el ar fi înșelat-o.

El ar fi început să se vadă cu Beyza Güneş și între cei doi ar fi existat și schimb de mesaje și fotografii obscene.

După ceva timp, Kubilay Aka s-a împăcat cu Miray Daner și nu a vrut să se mai vadă cu Beyza Güneş iar aceasta l-a amenințat. A postat mesajele în social media și l-a șantajat că va posta fotografiile.

Parchetul din Istanbul a demarat o anchetă, dar Aka nu a ținut cont de citațiile trimise de procurori pentru a da declarație.

Acesta ar fi motivul pentru care s-ar fi emis mandat de aducere.

*****

Kubilay Aka este unul dintre talentații tineri actori ai Turciei.

Acesta povestea pentru cotidianul Hürriyet cum a ajuns în lumea actorilor. ” Lucram la Aeroportul Muğla-Milas la o companie privată. Ufuk Ergin a intrat, împreună cu cântăreţul Ozan Doğulu în sala de protocol. Am întocmit formalităţile. Impresarul observase numele meu de pe ecuson. Peste 10 minute, mi-a venit un mesaj prin Instagram. Mă întreba dacă aş putea veni pentru o filmare de probă pentru rolul Ali Kemal în serialul    “Vatanım Sensin”. Dacă nu i-aş fi văzut, aş fi crezut că glumeşte cineva.  În acea seară, am avut o lungă convorbire telefonică. Am fost la câteva filmări de probă şi apoi am fost acceptat pentru rolul Ali Kemal. Iar viaţa mea s-a schimbat complet. ”

După ce a jucat în serialul Vatanım Sensin, Kubilay Aka a fost inclus în distribuţia serialului Çukur. 

Între sezoanele celor două seriale, acesta a jucat în două filme: „Arif V 216” și Acum ‘Aşk Bu Mu/Aceasta este dragostea?.

A mai jucat în producția Așk 101/102- Love 101/102 AY YAPIM pentru NETFLIX.