ACTORI TURCI

Demet Özdemir nu are iubit și promite că, atunci când îl va avea, îl vom remarca


Demet Özdemir a stat de vorbă cu reporterii la ieșirea dintr-un restaurant din Bebek unde a luat masa cu stilistul Rutkay ÖZİŞ și prezentatoarea de televiziune Saadet Özsırkıntı.

Îndrăgita actriță a spus că a trecut destul de mult timp de când nu s-au văzut într-un astfel de mediu iar reporterii au spus că le-a fost dor și lor.

Întrebată cum se simte, Demet Özdemir a spus că întreaga țară este într-o stare de indispoziție.

A mărturisit că muncește foarte mult și mâine dimineață are iar filmări.

Foto- HÜRRİYET

Este foarte încântată și mândră de feedbackurile foarte frumoase cu privire la cele mai recente episoade în care s-a pledat foarte mult pentru drepturile femeii.

Întrebată în care dintre particularitățile femeii puternice căreia îi dă viață se regăsește, actrița a spus că, de câteva episoade încoace, poate vorbi despre curajul de a exista.

A mai fost întrebată ce face în afara jobului și a spus că nu prea are timp. La un moment dat dansa și a postat în social media, are în intenție și ceva profesional în acest sens, dar, câteva săptămâni trebuie să muncească cu multă atenție astfel încât să filmeze episoadele plănuite. Speră că în scurt timp va veni cu noutăți, dar are nevoie de repetiții și deocamdată nu are timp.

Întrebată ce părere are despre cei care participă la petreceri în vreme de pandemie, actrița a spus că toată lumea ar trebui să fie mai atentă pentru că suntem nevoiți să muncim cu toții, trebuie să ne gândim la bătrâni și copii, nu trebuie să spunem că nouă nu ni se întâmplă nimic, deoarece nu o facem doar pentru noi, ci trebuie săne gândim și la alți oameni.

A precizat că la platourile de filmare se iau toate măsurile posibile.

Este de părere că dacă toată lumea s-ar gândi, în primul rând, la familia sa, apoi la apropiați, această situație s-ar rezolva foarte ușor.

Întrebată dacă a fost o masă de afaceri, a spus că a fost o masă între prieteni și nu are timp de noi proiecte, cel puțin în perioada iernii.

Reporterii au remarcat menținerea în formă și actrița a mărturisit că face sport în continuare.

Dialogul cu presa a fost întrerupt de un vânzător de flori care a spus că o întâlnește pentru prima oară și are încredere că va avea roluri de succes, apoi a rugat-o să-l urmărească pe Instagram iar actrița a spus că îl va găsi și i-a mulțumit.

A fost întrebată dacă are pe cineva în viața ei, dacă are un iubit și a spus că nu iar atunci când va avea, sigur vor înțelege și ei. Până atunci, speră că nu vor mai scrie despre prieteni ca fiind iubiți pentru ca ea să fie nevoită să dezmintă întotdeauna.

Le-a promis că atunci când va exista, îl vor remarca și ei și atunci vor crede că el este.

Întrebată dacă, atunci când va avea un iubit, îi va posta fotografia în social media, actrița a spus în glumă că nu răspunde acestei întrebări pentru că mâine- poimâine s-ar putea întoarce foarte rău împotriva ei.

Și-au mulțumit reciproc, ea le-a spus să aibă mare grijă de ei și s-a îndreptat spre mașină nu înainte de a răspunde solicitării reporterilor de a fi fotografiată.

Foto- HÜRRİYET

Categorii:ACTORI TURCI, Demet Özdemir

Etichetat ca:

1 răspuns »

  1. Dialogul și răspunsurile date arată că este o fată inteligentă, cu mult bun simț și fără fițe. Mulțumim pentru traducere!

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.