BARIŞ ARDUÇ va veni pe NETFLIX într-un serial produs de O3 Medya, cu Zeynep Günay Tan (care a regizat „Istanbullu Gelin/Mireasa din Istanbul) pe fotoliul de regizor și jurnalista Ranini în echipa de scenariști.

Serialul va aduce o poveste din Istanbulul anului 1955, aventura de viață a fostei deținute Matilda (care lucra într-un club de noapte ce a declanșat o revoluție în acei ani) și fiica ei Rașel care nu a știut de existența ei până în ziua eliberării din închisoare.

Matilda se luptă, pe de o parte, să-și îndrepte relația cu fiica ei Raşel și să o țină departe de Fıstık İsmet, chipeșul de belea din Pera.

Pe de altă parte, se străduiește să gestioneze ego-urile lui Orhan, curajosul patron al vieții de noapte, Çelebi, invidiosul manager și Selim, artistul cu viziune.

Clubul este un paradis pentru clienți, dar un iad pentru angajați. Odată cu venirea Matildei, acest loc dobândește un nou spirit. Va deveni un cămin al personajelor, fiecare fiind un „altul„ în povestea sa. Poate că cea mai frumoasă familie este cea formată de cei fără familii.

Rolurile principale vor fi interpretate de: Gökçe Bahadır, Barış Arduç şi Salih Bademci.

PS. NETFLIX a anunțat azi mai multe proiecte. Cel puțin trei dintre ele vor constitui subiectul articolelor următoare. Azi, desigur.

PS2. Sunt curioasă dacă curajul de pe îmbrăcăminte are legătură cu curajosul patron al clubului. Totuși, n-aș vrea să fie el Fıstık İsmet, chipeșul de belea din Pera. :)))