BURAK ÖZÇİVİT a acordat un interviu cotidianului SABAH în care a vorbit despre proiectul KURULUȘ OSMAN, dar și despre viața de familie.

Actorul a mărturisit că fiul său a schimbat totul, în toate sensurile, în viața lui.

„M-a învățat să nu mă grăbesc. Eram bărbatul cu optica „Să fie totul. Hai, să fie.„ M-a clarificat un pic. Nimic nu depinde de tine. Îl vezi. Nu poți controla nimic. Eram un tip care controla. De când s-a născut Karan, am văzur că nu există control. Oricât te-ai strădui să controlezi. Când îi auzi prima oară bătăile inimii, e un moment absolut diferit. Bate atât de repede. Când vezi că nu bate ca la noi, te întrebi „Cum mai e și asta?„. Mi-am spus „Lasă controlul că nu e ceva ce are legătură cu tine.„  Pot spune că în acea zi am lăsat de-o parte controlul și am lăsat să curgă, am experimentat o astfel de iluminare.

Actorul a mai spus că ei cred în deochi, de aceea, în prima etapă, nu au prea postat fotografii cu Karan, dar iubesc să-și asculte sentimentele în ceea ce fac.

A mărturisit că, încă de pe acum, Fahriye a început să se intereseze de grădiniță și o face foarte bine pentru că, spre deosebire de vremurile lor, desi Karan are un an, toate aceste formalități se îndeplinesc de pe acum, vremurile s-au schimbat și trăim o astfel de eră.

Întrebat dacă este romantic și îi place să facă surprize, îndrăgitul actor a spus că adoră să facă surprize și poate face orice în orice moment, astfel viața devenind mai frumoasă, face ceea ce simte, așa și Fahriye.

Burak Özçivit a mai fost întrebat dacă, fiind unul dintre cele mai celebre cupluri din Turcia, expunerea amândurora nu pricinuiește greutăți relației.

„Ne cunoaștem bine reciproc și știm cu ce ne ocupăm. De aceea, nu întâmpinăm greutăți. Asta înseamnă o familie. Suntem un cuplu celebru, dar acasă suntem o familie. Profesia, identitatea sunt altceva. Noi așa am pornit la drum. Ne echilibrăm reciproc, de aceea nu sunt probleme.

Întrebat dacă își ajută soția acasă, Burak Özçivit a răspuns că asta însemnă o familie. O ajută.

„ Ar fi lipsit de logică un comportament egotist.din partea mea. Suntem un cuplu. Avem un copi. Ne ajutăm reciproc în toate.„

A mărturisit că nu se prea pricepe la treburile din băcătărie, dar Fahriye gătește foarte bine și el stă lângă ea când gătește.

Au trecut 14 ani de la primul serial și Burak Özçivit spune că emoția nu s-a schimbat, doar că, odată cu trecerea timpului, știi mai bine ce ai de făcut.

Și mai spune că fizicul se schimbă, vremurile se schimbă, chiar și rolurile se schimbă, totul se schimbă, dar n-ar fi făcut actorie dacă s-ar fi stins flacăra din el.

„În privința flăcării interioare, a sentimentelor, nu fac compromisuri„ a mai spus celebrul actor.