Filmările serialului ‘Seni Çok Bekledim/Te-am așteptat mult„ au început și anunțul a fost făcut chiar de Özcan Deniz, cel care, pe lângă rolul principal, omul de afaceri Kadir, a scris și povestea inspirată din viața reală, o poveste de dragoste care se întinde din Erzincan la Qatar, din Qatar la Istanbul.

Producția Skala Yapım & Dnz Film are pe fotoliul de regizor pe Şahin Altuğ iar în rolurile principale Özcan Deniz și İrem Helvacıoğlu.

Povestea imersivă și distribuția bogată vor atrage publicul să vizioneze serialul care, pe lângă protagoniștii Özcan Deniz și İrem Helvacıoğlu, are în distribuție pe: Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Şehsuvar Aktaş, Selen Domaç și maestrul Ahmet Mekin.

Özcan Deniz va da viață omului de afaceri Kadir care a trăit, de unul singur, departe de familie.

İrem Helvacıoğlu va da viață personajului Ayliz, care a crescut fără tată, este o femeie independentă, de profesie fotograf.

Două personaje care, ani de-a rândul, sunt tangențiale, dar intră unul în viața altuia într-un moment neașteptat, fiind împreună martorii unui miracol.

Serialul este adaptarea unei povești reale de viață, iar primele episoade vor fi filmate la Erzincan, în Qatar și la Istanbul. aducând în casele telespectatorilor geografii distincte,

‘Seni Çok Bekledim/Te-am așteptat mult’, în curând, la STAR.