Güven Yaman, tatăl actorului Can Yaman, urmărește, prin intermediul social media, vizita în Italia a fiului său.

Probabil doar condițiile impuse de pandemia de coronavirus l-au ținut în Istanbul, altel l-ar fi însoțit.

Acesta a adresat, prin intermediul Instagram, rugămintea ca persoanele care nu poartă mască să nu se apropie de fiul său.

Și a mai scris că e mândru de fiul său, dar și îngrijorat pentru acesta.

Reclame

„Cred că acolo e în fața hotelului. Chiar dacă o parte din mine trăiește mândrie, o alta îngrijorare, din pricina covid 19, pentru cei ce-l iubesc.„

Tatăl a postat filmulețul. Tatăl care l-a îndrumat spre avocatură, deși putea să facă și sport de performanță, baschet, după ce fiul lui a absolvit pe primul loc Liceul Italian din Istanbul. I-a spus atunci: „Fii avocat, apoi tot ce vrei.„ Și nu l-a dezamăgit pentru că spunea cândva: „Da, aveți dreptate, sunt cel mai norocos tată din lume.„

Can Yaman este prezent la Roma onorând invitația postului de televiziune Canale 5.

Când a fost ultima oară în Italia, ca invitat al emisiunii Live – Non è la d’Urso, prezentată de Barbara d’Urso, chiar înainte de pandemia de coronavirus, Can Yaman a reușit un vârf de audiență de 4 milioane telespectatori și 24% share.

Reclame

Îndrăgitul actor este la Canale 5, alături de minunata Demet Özdemir, cu serialul despre care se spune că „a avut succes  oriunde a fost difuzat, din Balcani, până în Europa, precum un produs miraculos (İzzet Pinto, CEO-ul Global Agency), Erkenci Kuș, cu recorduri de audiență, difuzat din iunie sub titlul Le ali del sogno.

Aripi? Iată că nici cele de pe mască nu sunt întâmplătoare!

Reclame

View this post on Instagram

✈️

A post shared by Can Yaman (@canyaman) on

Publicitate