Producția Medyapım & MF YapımKimsesizler/Ai nimănui”, ce are în rolurile principale pe Erdal BeşikçioğluBeren Gökyıldız și Burcu Özberk, a ajuns sub lupa RTÜK (Consiliul Suprem pentru Radio şi Televiziune din Turcia) înainte să de difuzeze.

Promo-urile difuzate au fost reclamate de Ministerul Familiei, Muncii și Serviciilor Sociale, iar RTÜK a demarat o analiză a producției înainte de a fi difuzată de FOX TV.

În scrisoarea trimisă forului suprem al audiovizualului, se precizează că ceea ce s-a difuzat arată o lipsă de informare cu privire la sistemul de protecție a copilului, iar expresiile dure folosite rănesc conștiința publicului, că subiectul serialului, modul în care este prezentat și imaginile din promo, pot afecta dezvoltarea psihosocială a copiilor aflați sub protecția statului și personalul care, plin de devotament, se ocupă de îngrijirea acestora. De asemenea, s-a precizat că și organizațiile neguvernamentale din domeniu au trimis către minister reclamații cu privire la conținutul serialului.

  • Vă implor, lăsați-mă, eu trebuie să ajung la casa mea din spate. Ei nu sunt cu mine.
  • Bună, dragă Zeynep. Eu sunt Ayşegül. Te voi duce acum la o casă de copii. E un loc unde au grijă de copiii ca voi . Vei avea prieteni, oamenii mari vor avea grijă de voi.
  • Ăsta e locul copiilor părăsiți. Cine ajunge aici, nu se mai întoarce la familie.
  • De acum, vei aștepta și tu, ca și noi, o familie nouă. Dar Mavi e excepție. Ea zice că nu are nevoie de familie.
  • Eu am grijă singură de mine.
  • Ajunge! Cu toții veți găsi câte o familie. Familia este cea mai importantă în această lume. Omul care nu are o familie, e un nimic. Vor veni și pentru voi familii. Se vor uita la păr, cap, unghii, dinții voștri. Le veți îmbrățișa picioarele. Îi veți face să le fie milă de voi. Știți cum sunt câinii ăia de la adăposturi, așa vă veți purta. Acum, plângeți. Fata cea nouă. Plângi.
  • Eu nu sunt câine.
  • Aici e ce zic eu. Cine nu plânge, nu primește de mâncare. S-a înțeles?