Jurnalista Birsen Altuntaș anunță că îndrăgita actriță Hazal Kaya ar fi primit o ofertă din partea casei de producție Karga Seven Pictures pentru a juca rolul principal în „Miezul nopții la Palatul Pera„, un serial de opt episoade având în prim plan o femeie.

După succesul repurtat cu „Rise Of Empires: Ottoman”, cu Tuba Büyüküstün ȋn distribuție, regizorul Emre Şahin a ajuns la un acord cu Netflix pentru a regiza acest proiect, un serial după cartea lui  Charles King, „Miezul nopţii la Pera Palace” (Titlul original: Midnight at the Pera Palace. The Birth of Modern Istanbul).

Va fi adusă ȋn atenția publicului perioada 1918-1920, de transformare a Istanbulului, din capitala Imperiului Otoman ȋntr-un oraș global, modern și vibrant.

Prima ofertă ar fi primit-o Serenay Sarıkaya , dar nu se știe ce s-a întâmplat. Cert este că și proiectul ei cinematografic BERGEN a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

Hazal Kaya s-a întors deja pe platourile de filmare pentru ‘Benden Ne Olur/Ce se va alege de mine‘, ecranizare a cărții scrise de Aslı T. Kızmaz, un film de cinema unde îl are ca partener pe Onur Tuna.

De asemenea, actrița va filma, împreună cu soțul ei, pentru un spot publicitar având ca temă comerțul electronic.

Vom vedea dacă știrea cu privire la proiectul NETFLIX se va confirma.

Fotografii: Instagram Hazal Kaya.

View this post on Instagram

Workin’ moms season 4 🤍

A post shared by Hazal Kaya (@hazalkaya) on