Serialul ‘Seni Çok Bekledim/Te-am așteptat mult este o pasională poveste de dragoste care se întinde din Erzincan la Qatar, din Qatar la Istanbul.

Producția Skala Yapım & Dnz Film are pe fotoliul de regizor pe Şahin Altuğ iar în rolurile principale Özcan Deniz și İrem Helvacıoğlu.

Actorii s-au reunit azi pentru proba de citire a scriptului, cea anterioară filmărilor.

Povestea imersivă și distribuția bogată vor atrage publicul să vizioneze serialul care va începe curând la STAR.

Pe lângă protagoniștii Özcan Deniz și İrem Helvacıoğlu, din distribuție mai fac parte: Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Şehsuvar Aktaş, Selen Domaç și maestrul Ahmet Mekin.

Özcan Deniz va da viață omului de afaceri Kadir care a trăit, de unul singur, departe de familie.

İrem Helvacıoğlu va da viață personajului Ayliz, care a crescut fără tată, este o femeie independentă, pe propriile picioare, de profesie fotograf.

Două personaje care, ani de-a rândul, sunt tangențiale, dar intră unul în viața altuia într-un moment neașteptat, fiind împreună martorii unui miracol.

Fiind la timpul și locul potrivit, sunt atrași spre căile invizibile trasate de univers pentru ei. Se întâlnesc într-un punct comun pentru a-și forma propria poveste și compatibilitatea îi face să trăiască miracole.

Serialul este adaptarea unei povești reale de viață, iar primele episoade vor fi filmate la Erzincan, în Qatar și la Istanbul. aducând în casele telespectatorilor geografii distincte,

‘Seni Çok Bekledim/Te-am așteptat mult’, în curând, la STAR.

Sursa- Ranini tv