Elçin Sangu a semnat un acord de colaborare, pentru doi ani, cu brandul care se definește drept cel mai bun prieten al fetelor!

Noua imagine a Molped, actrița Elçin Sangu invită femeile de orice vârstă să-și descopere puterea interioară, să creadă în succes, să se autodescopere.

Actrița vrea ca motto-ul de campanie ‘Kız Sözü/Promisiune de Fată’ să fie mereu în mintea femeilor.

La lansarea produsului, Elçin Sangu a precizat că și-a dorit să fie implicată încă de când a citit scenariul și a mai spus: „Acest proiect are o poveste și povestea are legătură cu produsul. Dacă noi, femeile, credem, suntem conștiente de puterea noastră, nu există ceva ce nu am putea realiza. Vreau ca „Promisiunea de Fată„să fie în mintea fiecărei femei. La fiecare succes, să fie promisiunea pentru un și mai mare succes. Iar atunci când există impedimente, să fie promisiunea de a crede că vom putea continua din nou. Să fie promisiunea de a se automotiva și de a-și motiva prietenele. ”

Reclame

„Am vrut să intru la Conservator, mi-am promis și am reușit. După aceea, mi-am dat seama că vreau să fac actorie și am reușit. Acum îmi doresc să studiez Dreptul. La orice vârstă, femeile trebuie să creadă în ele și să trăiască știind că pot reuși multe din câte își doresc.

Noi, femeile, dacă credem în noi și mai ales ne sprijinim reciproc, nu există nimic ce nu putem împlini! De acum încolo, aș vrea să fiu mai implicată în proiectele care sprijină femeia.„ a mai spus Elçin Sangu.

La 18:30, actrița va fi live pe Youtube, Instagram și Facebook, prilej cu care brandul va anunța și o surpriză!

Reclame
Reclame