Au fost oprite filmările serialului „Yeni Hayat/O nouă viață„ de la Kanal D Turcia.

Casa de Producție Ojo Pictures a transmis echipei serialului următoarele:

„Așa cum știți, ultima zi în care am lucrat împreună cu actrița İpek Filiz Yazıcı a fost sâmbătă, când s-a făcut testul Covid întregii echipe și inclusiv în ceea ce o privește pe  İpek, nu s-a constatat nimic suspect. Deoarece actrița a fost depistată pozitiv la testul făcut la platourile celuilalt serial, ieri (duminică)., i s-a făcut iar testul și s-a constatat că e pozitiv.

Din acest motiv, ca măsură de precauție, s-a decis să se facă testul PCR întregii echipe. Ca urmare a discuțiilor pe care le-am purtat cu reprezentați ai Ministerului Sănătății, cel mai corect este ca acest test să se facă la 3-4 zile de la data ultimului contact și ne-au informat că testul trebuie făcut cel mai devreme miercuri.

De asemenea, au precizat că nu este o situație care să ducă la panică deoarece riscul de contaminare nu este foarte mare. Preventiv, până în ziua de miercuri, când se va face testarea, pentru a nu supune riscului sănătatea actorilor și a celor dragi nouă, am decis să nu venim la platouri. Urmărim îndeaproape evoluția și vă vom comunica informațiile detaliate cu privire la testare îndată ce le vom avea.

Vrem să subliniem că această pauză nu este o vacanță, este o măsură luată pentru sănătatea noastră, a tuturor. Din acest motiv, în acest timp, ca întotdeauna, trebuie să continuăm să fim prudenți, să stăm, pe cât posibil, în casă, iar dacă este nevoie să ieșim, să purtăm masca și să ne conformăm regulii de distanțare. Oricine are o îndoială sau o întrebare, poate lua imediat legătura cu noi. Să depășim cu toții cu bine această perioadă și să rămânem sănătoși.„

Sursa: TV100