Păcătuiește dacă e îndrăgostit de Fahriye Evcen?


Așa cum titlul emisiunii o spune, „În viață există de toate„!.

De luni până vineri, de la ora 11:00, Nur Viral are ca invitați, la televiziunea Beyaz TV, specialiști din mai multe domenii (luni se vorbește despre astrologie, marți se interpretează vise, miercuri se caută soluții pentru grijile telespectatorilor, joia se vorbește despre problemele în căsnicie, iar vineri despre religie).

În emisiunea de vinerea trecută, invitatul permanent al emisiunii, Yusuf Kavaklı, fostul muftiu adjunct al Istanbulului, a răspuns întrebărilor venite din partea telespectatorilor.

Un telespectator a întrebat dacă este un păcat faptul că soția lui abia și-a cumpărat o poșetă scumpă și vrea încă una, iar invitatul a răspuns că, având în vedere faptul că în țară încă există oameni care caută în ghenele de gunoi pentru a se hrăni, nu este prea bine ce face, a venit întrebarea dacă soțul, care este angajat, păcătuiește pentru că nu mai doarme cu nevasta de la începutul pandemiei de coronavirus încoace. Invitatul i-a transmis acelui soț să nu folosească pandemia ca pretext pentru a nu mai dormi cu soția.

Setul de întrebări a culminat cu mărturisirea că o doamnă se ceartă seară de seară cu soțul său și întrebarea „Soțul meu s-a îndrăgostit de actrița de seriale Fahriye Evcen. Comite un păcat?„

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.