ACTORI TURCI

Legenda se întoarce


Tuba Büyüküstün revine pe micul ecran, după o îndelungată absență, ca guest–star al serialului „Sună-mi impresarul„, producție AY YAPIM pentru STAR TV, adaptare a serialului de succes  Call My Agent.

Actrița a anunțat începerea serialului în seara de marți, 25 august, a mulțumit actorului Fatih Artman pentru parteneriat, dar și casei de producție AY YAPIM, regizorului Ali Bilgin și producătorului administrativ Ali Demir.

Regizorul Ali Bilgin i-a răspuns că a fost frumos să lucreze din nou cu ea, chiar dacă pentru scurt timp, mulțumindu-i în numele echipei.

Fatih Arman i-a răspuns că el este cel care îi mulțumește și că a fost o mare plăcere.

Producătorul administrativ Ali Demir a distribuit fotografia cu comentariul „Chiar dacă doar pentru un episod, legenda se întoarce.„

Actrița le-a răspuns: „Teveccühünüz efendim.„, primul fiind un cuvânt de proveniență arabă, expresie sinonimă cu „E frumusețea dumneavoastră„, „De fapt, așa sunteți dumneavoastră„ etc.

Un fel de a fi văzut frumos, bun pentru că cei care te privesc sunt frumoși și buni.

1 răspuns »

  1. Astept cu nerabdare revenirea, fie si fugitiva, a Tubei in televiziune dupa 3 ani! La ea totul e frumos: chipul, talentul, sufletul! Urmarind promo-ul am admirat usoara autoironie la adresa varstei ei! Minunata, naturala, expresiva, Tuba isi arata inca odata tinuta morala ireprosabila! Scena in care isi cere nenumarate scuze pentru intarziere te face sa intelege ca asa e Tuba: Vedeta fara aere de vedeta! Astept si un proiect cat mai curand si care sa o reprezinte!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.