Kerem Bürsin, protagonistul serialului de succes ‘Sen Çal Kapımı/Bate la ușa mea’, difuzat de FOX TV, a răspuns invitației actriței Ezgi Mola de a sta de vorbă pentru rubrica „Tanınmış Kişileri Seviyorum/Iubesc persoanele cunoscute„ de pe canalul de Youtube.

Kerem Bürsin a mărturisit că a fost surprins când a cunoscut-o pe Hande Erçel, partenera sa de serial, deoarece nu se aștepta deloc să fie așa.

Kerem Bürsin a mărturisit: “Este un om minunat. La filmări te motivează, motivează echipa. Nu se plânge niciodată. Muncește mai mult decât mine și este foarte dulce și bună cu toată lumea. Mă simt foarte norocos din acest punct de vedere. Hande este o persoană cu zero ego. Voi fi corect și voi mărturisi că nu mă așteptam să fie așa. Când am auzit numele ei, am spus : „În regulă. Voi vedea cu cine voi avea de-a face.„ Dar am fost șocat când am cunoscut-o.„

Kerem Bürsin a spus că, înainte de a deveni actor, a lucrat doi ani ca șofer, a spălat prosoape și toalete, a lucrat la paza unui club de noapte și apoi ca antrenor la sala de sport.