Vărul din America


Conform jurnalistei Birsen Altuntaș, odată cu episodul 10, se va alătura distribuției serialului BAY YANLIȘ actorul Serhat Parıl. Acesta va fi vărul lui Özgür (Can Yaman) care va contribui la creșterea tensiunii în serial.

3 gânduri despre “Vărul din America

  1. Sunt de acord cu d-na Maria, trebuie sa ne relaxam , sa urmarim cu bucurie Bay Yanlis, o sa urmeze multe alte proiecte , vom fi alaturi de Can Yaman dar si de alti actori. Serhat Paril o sa aduca mai multa intriga in acest serial.
    Urmarim acest blog ptr. ca gasim articole foarte interesante , trebuie sa percepem pozitiv tot ce se intampla in jurul nostru.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Maria

    Ozge joaca foarte bine in BY, cred ca este cel mai bun rol al ei (am vazut-o si in Sezonul cireselor si Dolunay). Pacat ca multe persoane sunt foarte prinse inca in EK si nu se pot bucura de noul proiect al lui Can. Can, ca si alti actori, va juca (sa speram) in multe alte proiecte, EK va ramana un proiect de referinta pentru cariera lui, dar va fi unul printre multe altele. Fiecare proiect are savoarea lui, merita sa le descoperim cu libertate, fara atasamente inutile.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.