Ce aşteaptă Demet Özdemir de la presă?


Demet Özdemir a reacționat față de știrea conform căreia ar avea o relație de dragoste cu cântărețul Murat Boz.

„Vă voi răpi un pic de timp pentru știrile nefondate apărute despre mine în privința cărora am tăcut destul deoarece am crezut că se vor termina și se vor opri cu timpul.

Mă simt nevoită să vă fac cunoscut acest sentiment, sperând că își vor găsi sfârșitul știrile pe care le-am citit cu uimire de fiecare dată, care uneori m-au întristat foarte tare, alteori m-au făcut să râd foarte mult. Și eu, ca toată lumea, cât toată lumea, am prieteni cu care stau de vorbă și, în afara acestora, cunoștințe cu care mă salut.

Chiar dacă vi se pare că schimb un iubit la trei zile și tot sunt cu altul, de mult timp, nu am o relație.

Muncesc într-un ritm intens, iar în pauza îmi iau vacanță, petrec timpul cu prietenii și, atât cât toată lumea, mă străduiesc să-mi trăiesc ceea ce consider că este un drept al meu, viața.

Am obosit foarte tare de cât se scrie că aș fi iubita unor persoane pe care nici nu le cunosc sau cu care doar mă salut sau îmi sunt prieteni.

Am răspuns întotdeauna cu drag și cu zâmbetul pe buze întrebărilor voastre deoarece vă exercitați profesia. De asemenea, ori de câte ori am fost față în față, ați dat dovadă de același respect.

Singura mea rugămite, de la voi, în legătură cu timpul când nu ne vedem, este să nu scrieți știri despre mine fără a fi siguri și fără a investiga.

Nu cred că vă cer mare lucru. Aștept înțelegere din partea voastră.

Cu drag, Demet Özdemir”

3 gânduri despre “Ce aşteaptă Demet Özdemir de la presă?

 1. Lili Cibu

  Demet ne-a arătat și ne arata in continuare prin personajele interpretate ca este înzestrată cu un mare talent , ne arata acum ca este înzestrată cu mult caracter , este diplomata, este răbdătoare, stie sa raspunda răutăților cu mult tact. Este specială, am un respect deosebit pentru ea.

  Apreciază

 2. Anda

  Multumin pentru articol. Chiar ma intrebam ce cu revolta ei.
  La Berguzal a scris presa si cu traducerea Instagram m am luminat.

  Apreciază

 3. Mar

  Elegantă, diplomată și destul de blândă cu cei care inventează povești din dorința de a vinde. În ultima perioadă presa a alunecat către scandal, senzațional și povești scrise fără fundament și nu numai în Turcia. Începe să deranjeze acest stil, care din nefericire este mercantil pentru unii și deosebit de păgubos pentru victime. Și da, este viața ei pe care o trăiește cum crede de cuviință și nu trebuie să intereseze pe nimeni ce face dincolo de platoul de filmare. Mulțumim pentru traducere.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.