ACTORI TURCI

Nu pot cuprinde într-o definiție ceea ce simt pentru el


Actrița Neslihan Atagül Doğulu a acordat un interviu emisiunii O Anın Hikayesi/Povestea acelui moment de la NTV răspunzând întrebărilor lui Burak Özcan.

Despre copilărie a spus că era un pic obraznică, dar și responsabilă.

„Pentru că mama muncea, petreceam mult timp cu fratele meu. Jucam biliard și fotbal de masă. Jucam și cu băieții din cartier. Îmi amintesc cum din cauza unei datorii de la jocul cu bile, trei zile nu am ieșit din casă.„

„La 8 ani am decis să fiu actriță. I-am spus lui tata că vreau să fiu actriță și mi-a spus „Vei fi, fata mea„ și m-a mângâiat pe cap.

Am căutat numărul unei agenții la informații. Când m-au chemat pentru interviu, am întrebat-o pe mama dacă mă duce. Până la 18 ani, mama m-a însoțit la toate proiectele. Am jucat în câteva reclame. Apoi, la 13 ani, am jucat un rol în “İlk Aşk/Prima dragoste”.

În 2013 s-au cunoscut la platourile serialului “Fatih Harbiye”, iar în 2016, Neslihan Atagül și Kadir Doğulu  s-au căsătorit. Întrebată dacă a fost dragoste la prima vedere, actrița a răspuns:

bandicam 2020-08-02 17-53-19-018

„Nu pot spune că a fost dragoste la prima vedere, dar, când ne-am văzut prima oară, l-am privit așa.. Dacă l-ați întreba pe Kadir, el ar răspunde imediat. Eu nu pot cuprinde într-o definiție ceea ce simt pentru el, ar fi nedrept.

El merită foarte frumos. Eu sunt încă impresionată de compasiunea, conștiina, modul lui de a munci, respectul lui față de muncă, echidistanța față de toată lumea. Dragostea pe care o simt față de Kadir este prea mare pentru a fi redusă la o persoană.

bandicam 2020-08-02 22-38-39-325

Să spun că acel spirit văzut dincolo de Kadir? Ce-o fi acela, eu de el m-am îndrăgostit. Slavă Domnului că drumurile noastre s-au intersectat.

Despre pandemie și ce trebuie făcut de acum încolo, Neslihan Atagül Doğulu a spus:

„Nu am fost foarte afectați de perioada de pandemie deoarece ne-am format un spațiu suficient pentru noi, cu ceea ce am sădit și cules, cu animalele pe care le-am hrănit, eram în mijlocul naturii. Lumea și omul evoluează, de aceea întâmpin normal.

Oamenii își pierd viața din cauza tuberculozei, a gripei. Se fac dezbateri despre crime împotriva femeii. Noi nu ne-am închis în casă pentru acestea. Această putere, oricum e în interiorul nostru. Doar așteaptă să se pună în mișcare. Ar trebui să renunțăm să mai facem câte ceva pentru noi înșine și să ne îmbrățișăm reciproc ca și comunitate.

Pământurile noastre sunt foarte fertile și fiecare om ce își spune Turc, este foarte deștept. Când sădim o sămânță în pământul nostru, răspunde imediat. Dacă pământul este așa, gândiți-vă câte s-ar realiza dacă omului nostru îi vom sădi o sămânță.„

Sursa- Medyatava

bandicam 2020-08-02 22-38-52-956

 

 

 

 

 

 

5 răspunsuri »

 1. He sido una gran admiradora de la pareja Dogulu / Atagul, por lo amorosa, compenetrada, carismatica y discreta que siempre se habia mostrado. A la bella Neslihan, a quien conoci por ‘Kara Sevda’ , me encanto por su maravilloso y real papel en esta gran Serie y la excelente dupla que hizo con, el tambien gran Actor Burak Ozcivit. Sin embargo, hace una semanas su esposo Kadir Dogulu , a mi modo de ver, hizo unas declaraciones poco consideradas sobre Burak Ozcivit. Me parece que entre colegas debe haber respeto y tener cuidado con lo que se dice a la prensa,por que en minutos todo se vuelve viral. Queria mostrar a Burak como una persona sin preparacion, sin sentido comun, y falta de inteligencia, que segun El de lo „unico que Burak habla es de Soccer”. Eso no se vale.

  Apreciază

 2. Multumim. Neslihan Atagul un om bun, e inteligenta, optimista isi iubeste si respecata tara in care s-a nascut, partenerul de viata mi-a palcut acest interviu, ma bucur pentru realizarile ei ca actrita am vazut-o in serialul Kara Sevda unde a interpretat exceptionl rolul lui Nihan si de atunci pentru mine ramane cea mai buna actrita! Mult succes in continuare si te asteptam din toamna ce sezonul 2 Fiica Ambasadorului! Sanatate tuturor.

  Apreciat de 1 persoană

 3. O femeie frumoasa si inteligenta.In ciuda tineretii,gindeste matur si are simtul masurii.Din generatia actritelor pina in 35 de ani, este de departe numarul unu in Turcia.Si nu numai.Dupa Kara Sevda o iubeste jumatate din mapamond.

  Apreciază

 4. Frumos interviu!👌🏼Cât de frumos vorbește despre soțul ei!Sunt foarte frumoși, să fie fericiți!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.