ACTORI TURCI

Să nu uităm să prețuim sărbătorile


Akın Akınözü a fost surprins de obiectivele de luat vederi la aeroport.

Acesta era însoțit de iubita lui.

Actorul a mărturisit că merg să petreacă o scurtă vacanță la Bodrum înainte de filmările din Mardin ale serialului Hercai.

Întrebat despre cum a trecut perioada pandemiei, acesta a spus că au terminat mai repede sezonul serialului și apoi s-a închis în casă, dar i-a priiit deoarece, cât a filmat la Madrid, i-a fost dor de casă. Acesta este motivul pentru care a petrecut mai mult timp alături de familie.

Nu a putut vorbi prea mult despre măsurile care s-au luat la platourile de filmare, dar a spus că se vor implementa noi standarde și va putea să vadă despre ce este vorba doar când va ajunge acolo.

Întrebat dacă în perioada pandemiei a gătit sau a făcut pâine, a spus că mama lui a avut grijă de el și, în genul pâinii, au mâncat deseori Focaccia (produs de panificație specific bucătăriei italiene, de obicei conținând ulei de măsline și ierburi aromatice și consumat drept aperitiv).

Cât privește fotografia distribuită pe Instagram, despre care s-a scris ca fiind o cerere în căsătorie, actorul a spus că nu înțelege de ce se tot dă o astfel de conotație și că a fost un moment de fericire și a vrut să transmită această energie și prin intermediul postării.

A mai fost întrebat dacă are o amintire de neuitat cu privire la un Bayram, a spus că îi vin în minte sărbătorile din copilărie și speră ca sărbătorile care urmează să fie la fel. iar noi să nu uităm să șe prețuim.„

Categorii:ACTORI TURCI

Etichetat ca:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.