Sări la conţinut

Este o rană sângerândă, iar ei nu sunt mai bărbați


Keremcem a fost surprins de camerele de luat vederi ale TV100 după ce a participat, împreună cu Gazal, iubita lui de origine iraniană, la aniversarea bunului său prieten, artistul fotograf Mehmet Turgut.

Acesta a fost întrebat despre perioada de pandemie și a răspuns că, precum toată lumea, a stat acasă, a fost o întoarcere spre sine, a făcut muzică și a avut pregătiri pentru că lumea începe să revină la normal.

Întrebat dacă a gătit în vremea pandemiei, așa cum au făcut mai multe vedete, a răspuns afirmativ și a recunoscut că este nevoit să-și ascundă abdomenul. Gazal a fost întrebată dacă a gătit și a spus că a gătit mâncăruri iraniene. Keremcem a mărturisit că trebuie să scape de câteva kilograme pentru noul sezon.

În noul sezon, prioritară va fi muzica pe care o va lansa pe canalul lui de Youtube, Va reveni cu surprize frumoase. Îi stă în obicei să se facă uitat când și când, apoi să revină cu o surpriză.

Nu a putut spune nimic despre un viitor serial, dar a spus că la toamnă va fi în cinematografe filmul „Dragostea vine dacă o chemi„, a urmărit filmul, e frumos și s-ar putea să compună o melodie pentru acest film.

Vor să meargă la Bodrum, la familia lui Keremcem deoarece le este dor, dar nu se știe când vor reuși.

Keremcem a fost invitat să se exprime cu privire la subiectul de actualitate, violența împotriva femeii.

Actorul a spus că nu poate face o referire individuală la cineva, dar consideră că această problemă este o rană sângerândă în țara sa.

„Li se pare o bărbăție să arate că sunt foarte protectori cu mama lor, dar sfârșesc prin a se comporta ca niște stăpâni cu femeia. Nu este deloc o bărbăție. Ei nu sunt mai bărbați, astfel, ci mai puțin bărbați. Îmi știți atitudinea cu privire la acest subiect. Nu se pune problema de a fi împotrivă, ci nici nu ar trebui să existe așa ceva. Am urmărit și urmărim cu tristețe faptele relatate și ne exprimăm speranța să nu se mai întâmple niciodată.„ a spus KEREMCEM.

bandicam 2020-07-26 21-12-56-584

https://www.tv100.com/keremcemden-carpici-aciklama-onlar-cok-degil-az-erkek-video-506746

8 comentarii »

 1. Ma refeream la partea profesională.
  Ca nu are nimic concret. Ma bucur ca articolul are multe vizualizari.

  Apreciază

 2. Ce cafea bună. Cred.
  Da, zice ceva. Imi place poziția vizavi de violența asupra femeilor. În Turcia a fost cazul asta si ieșiri în stradă. La noi nu. Bravo actorilor care au luat atitudine.
  Cat despre ce face el profesional, stim ca doar promisiuni. A lăsat si Youtube si tot, face Titanic varianta bucătăreasa din Iran pe bărci. Dar hai ca acum se misca lucrurile pentru toti.
  Multumim pentru interviu. ☕💞

  Apreciază

 3. Citesc blogul de cand a inceput serialul si mai mult. Felicitari pentru blog. Imi plac multi actori turci si aici am posibilitatea sa ui cunosc mai mult.
  Keremcem imi place din Bahar Viata Furata si am.continuat cu 2 Mincinoși Dragoste si ură, Kinse Bilmez. Imi place mult Ilay Erkok mai ales rolul ei din Hercai de accea aceasta noua iubită nu imi e asa draga. Dar contează el nu ea.
  Succes cu serialul.
  Noapte buna🧿

  Apreciază

 4. A zis multe si nimic. Ia sa vedem cu ce ne surprinde prin tacerea si lipsa lui.
  Multumim pentru ajutor. Chiar eram curioasa dar mi-era si jena sa intreb.
  In emisiunea asta e si onur Tuna, el ce prostii face cu fata aia?
  Ma bucur ca romanii I-au reedus milionul pe Instagram, ca ajunsese sa pierde 4k.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: