ACTORI TURCI

Çağatay Ulusoy şi Pınar Deniz,parteneri în producția AY YAPIM Rekabet/Rivalitate?


AY YAPIM va avea în noul sezon, pe lângă ÇUKUR şi BABİL, trei proiecte noi.

Primul este „Menajerimi Arayın/Sunați-mi impresarul„, un serial despre culisele unei agenții de impresariat. Din distribuție fac parte: Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu și Ayşenil Şamlıoğlu. În fiecare episod va fi un guest-star, iar primii trei sunt: actrița Tuba Büyüküstün, regizorul Çağan Irmak şi actorul Çağatay Ulusoy.

Al doilea serial este „Alevlerin Ardından/În urma flăcărilor„ care are în distribuție pe: Demet Evgar, Hazar Ergüçlü și Berker Güven.

Al treilea serial va fi „Rekabet/Rivalitate„, pe un scenariu de Sema Ergenekon și în regia lui Ali Bilgin care, după ce va filma trei episoade din „Menajerimi Arayın/Sunați-mi impresarul„,, în luna august, va începe pregătirile pentru „Rivalitate„.

Acțiunea se petrece la un birou de avocatură unde, în jurul concurenței acerbe a vieții de afaceri, se va naște o dragoste pasională.

Încă nu se știe la ce post de televiziune ar putea fi, dar castingul este în desfășurare iar în social media se vehiculează două nume: Çağatay Ulusoy şi Pınar Deniz.

bandicam 2020-07-18 18-28-30-725

Vom vedea dacğ va fı adaptarea turcească a serialului de succes ‘Suits’.

Despre această intenție scriam în 2018 când jurnalistul Sina Koloğlu susținea că Karga 7 Pictures a cumpărat drepturile pentru ‘Suits’, iar varianta autohtonă va avea un scenariu semnat de Kerem Deren.

Poate că Karga 7 Pictures a revândut drepturile către AY YAPIM.

Vom vedea!


Se știe că Çağatay Ulusoy este dorit și în rolul principal din serialul-ecranizare după romanul „Muzeul Inocenței„ scris de Orhan Pamuk, scriitor turc şi laureat al Premiului Nobel pentru Literatură pe 2006, serial ce va fi pe Amazon Prime Video. Numele vehiculat acolo pentru a-i fi parteneră este tot Pınar Deniz!

Dar acesta este probabil un proiect de perspectivă, mai ales în contextul viitoarelor reglementări din Turcia privind plaformele digitale.

1 răspuns »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.