Într-un interviu acordat emisiunii 40, Kadir Doğulu a fost întrebat despre Burak Özçivit.

„Se crede că suntem apropiați. Dar el este un alt temperament! Am lucrat cu Burak, l-am îndrăgit mult, este un bărbat de cuvânt. Poate că este unul dintre cei mai frumoși bărbați ai Turciei. Are abilități excelente, dar temperamentele noastre nu sunt compatibile. Nu-mi poate fi amic, prieten.

Când ne întâlnim, ne arătăm respect maxim. Nu am avut niciodată ceva care să provoace dezamăgire, Burak e un băiat foarte amabil. Dar prieteni nu putem fi pentru că avem temperamente diferite. Lui îi place fotbalul, mie nu. Iar asta arată cât de puține avem de vorbit când ne vedem. „ a spus Doğulu. Kadir Doğulu şı Burak Özçivit au jucat împărțit rolul principal în 2010 în serialul Küçük Sırlar/Mici Secrete.

În iulie 2016, cuplul Fahriye Evcen & Burak Özçivit nu a fost invitat la nunta cuplului Neslihan Atagül și Kadir Doğulu.

În iunie 2017, cuplul Neslihan Atagül & Kadir Doğulu a lipsit de la nunta cuplului Kadir Doğulu şı Burak Özçivit. (HÜRRİYET)

collageBK

PS. Îmi amintesc că atunci când a fost întrebat dacă iubita lui, Fahriye Evcen,pe atunci nefiind căsătoriți, nu este geloasă pe Neslihan AtagülBurak Özçivit spunea „Eu și Fahriye avem deplină încredere unul în altul. Oricum, Kadir e prietenul meu. Ȋntre prieteni nu se greșește.

Replica lui Kadir Doğulu venea atunci pe Twitter „Ce bărbat îndrăgostit de sine însuși. Foarte periculos.„

Se vorbea că Doğulu s-ar fi supărat pe Özçivit din pricina unor scene din Kara Sevda...