Serialul „Doğduğun Ev Kaderindir/Casa în care te-ai născut e destinul tău„ a avut ultimul episod al primului sezon săptămâna trecută.

Echipa nu a plecat în vacanță, ci mai filmează patru episoade pentru a exista un stoc în cazul confruntării cu un nou val de pandemie.

Conform jurnalistei Birsen Altuntaș, există o tensiune între actorul İbrahim Çelikkol și producția serialului. Acesta nu ar fi vrut să iasă la filmări de curând, iar azi nu a ieșit deloc din rulota sa.

Acesta a venit la platouri la ora 9:00 și ar fost foarte greu de convins să înceapă filmările, acesta făcând echipa să aștepte până la ora 14:00.

İbrahim Çelikkol ar fi refuzat să joace și o scenă în piscină. Această scenă ar fi trebuit să fie în ultimul episod al sezonului, iar acesta, pentru că nu ar dori să apară la bustul gol, ar fi spus că este o scenă nepotrivită pentru el, motiv pentru care i s-ar fi scris o altă scenă.


Demet Özdemir a redistribuit pe Instagram o postare a cuiva cu întrebarea „Unde ești frate, İbrahim Çelikkol? Te așteptăm la filmări.„

Acesta a răspuns, redistribuid postarea, „Eu sunt aici.„.

bandicam 2020-07-11 16-13-12-319

bandicam 2020-07-11 16-30-48-731

Sigur, acum pare că totul e bine și Birsen Altuntaș s-a înșelat sau a fost informată greșit, dar fumul nu iese oricum. 🙂