Sări la conţinut

AVIZ CURIOȘILOR

Patronul GOLD FİLM, producătorul BAY YANLIȘ, a reacționat cu privire la știrea conform căreia ar fi purtat negocierile inițiale cu un alt post de televiziune care l-ar fi ajutat în revizuirea scenariului și stabilirea distribuției.

Iată ce a scris pe Twitter reputatul producător:

„Îmi mențin capacitatea de a crea proiecte și stabili distribuții fără a primi sugestia cuiva. 13 filme de cinema, 70 seriale de televiziune, 6 filme de televiziune am realizat în 40 de ani, cu propriile gânduri și fără a fi direcționat de cineva. Aviz curioșilor.„

bandicam 2020-06-25 13-59-17-441

Serialul BAY YANLIȘ va debuta mîine seară, la ora 20:00, la FOX TV.

b1b2b3b4CanYamanOzgeGoldYapim

3 comentarii »

  1. Aveți 100% dreptate! Precizarea dumneavoastră e cât se poate de corectă și binevenită! Doar că eu am generalizat și speculat puțin pe tema delicată a principialității, pornind de la vorba de duh a românilor „Ce ție nu-ți place, altuia nu face!”, mai ales atunci când e vorba de imaginea și viața semenilor! Mulțumesc pentru înțelegere și obiectivitate!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Domnul Faruk Turgut asigură cititorii/publicul că„ își menține capacitatea de a crea proiecte și stabili distribuții fără a primi sugestia cuiva..”.ș.a.m.d. Același domn, în mod surprinzător, își ia însă și libertatea de a comenta în mass-media aspecte și relații din viața privată a actorilor din subordine (în cazul de față chiar intră în discuție dreptul la intimitatea al oricărei persoane), decizând distribuții, ca patron al Gold Film, și în funcție de aceste aspecte strict personale, nu doar în funcție de talentul și performanțele artistice ale celor în cauză, influențând astfel , din postura sa, întreg mediul artistic din zonă. Aviz fanilor actorilor, care fac rating-urile și care, de multe ori, pierd din vedere faptul că și cei pe care îi admiră și susțin sunt oameni care au drepturi (Carta Drepturilor Omului), care trebuie, fără excepție respectate de toată lumea – presă, public, televiziuni, patroni care au intervenții la limita abuzurilor!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: