FATMA


Jurnalista Birsen Altuntaș ne anunță că Burcu Biricik a încheiat filmările pentru filmul lui Tunç Şahin și se pregătește pentru rolul principal în serialul FATMA ce va fi pe NETFLIX. 

#Netflix için hazırlanan #Fatma dizisinin başrol oyuncusu #BurcuBiricik Tunç Şahin ‘le çektiği filmi tamamladığını açıkladı.

Actrița a spus că pentru proiectul lui Tunç Şahin a filmat în ultimele două săptămâni, 

A fost întrebată de reporteri cum a trecut perioada de autoizolare, ce a gătit și dacă are greutăți materiale.

A spus că mulțumește Domnului că este sănătoasă, a experimentat multe preparate ce au la bază făina, mai puțin pâine, și nu este corect ca tocmai ea să se plângă de pierderi materiale când sunt atâția oameni care s-au îmbolnăvit și alții care nu au avut nici măcar salariu.

Întrebată despre rolul din serialul pentru NETFLIX, actrița a râs spunând „Am impresia că nu pot vorbi despre acest subiect. Întrebată despre partener, a dat același răspuns.

https://www.instagram.com/p/CB0Z9AepUoh/

Într-un articol publicat de Ranini în martie, se spunea despre Fatma că este o menajeră cu vîrsta în jur de 35 ani. După ce Zafer, soțul ei, iese din închisoare, dispare o vreme, iar Fatma, pornind în căutarea soțului pierdut, săvârșește, într-un mod neașteptat, o crimă odată cu care află despre conexiunile întunecate ale lui Zafer. Pentru a putea trăi în continuare, singura ei soluție este să contiue săvârșirea crimelor. Această situație devine pentru Fatma un ritual prin care se poate răzbuna pe orice a trăit în această viață. Pe de o parte, Fatma este o mamă care vrea să-și răzbune fiul, a cărui inocență nu încape într-o lume întreagă și, pe de altă parte, își va continua viața ca menajeră, deoarece nu o bănuiește nimeni că ar fi putut săvârși crimele, continuând să-și caute soțul dispărut.

Scenariul este scris de Özgür Önürme, iar de producție de va ocupa Başak Abacıgil.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.