Jurnalista Birsen Altuntaș ne anunță că Burcu Biricik a încheiat filmările pentru filmul lui Tunç Şahin și se pregătește pentru rolul principal în serialul FATMA ce va fi pe NETFLIX. 

#Netflix için hazırlanan #Fatma dizisinin başrol oyuncusu #BurcuBiricik Tunç Şahin ‘le çektiği filmi tamamladığını açıkladı.

Actrița a spus că pentru proiectul lui Tunç Şahin a filmat în ultimele două săptămâni, 

A fost întrebată de reporteri cum a trecut perioada de autoizolare, ce a gătit și dacă are greutăți materiale.

A spus că mulțumește Domnului că este sănătoasă, a experimentat multe preparate ce au la bază făina, mai puțin pâine, și nu este corect ca tocmai ea să se plângă de pierderi materiale când sunt atâția oameni care s-au îmbolnăvit și alții care nu au avut nici măcar salariu.

Întrebată despre rolul din serialul pentru NETFLIX, actrița a râs spunând „Am impresia că nu pot vorbi despre acest subiect. Întrebată despre partener, a dat același răspuns.

https://www.instagram.com/p/CB0Z9AepUoh/

Într-un articol publicat de Ranini în martie, se spunea despre Fatma că este o menajeră cu vîrsta în jur de 35 ani. După ce Zafer, soțul ei, iese din închisoare, dispare o vreme, iar Fatma, pornind în căutarea soțului pierdut, săvârșește, într-un mod neașteptat, o crimă odată cu care află despre conexiunile întunecate ale lui Zafer. Pentru a putea trăi în continuare, singura ei soluție este să contiue săvârșirea crimelor. Această situație devine pentru Fatma un ritual prin care se poate răzbuna pe orice a trăit în această viață. Pe de o parte, Fatma este o mamă care vrea să-și răzbune fiul, a cărui inocență nu încape într-o lume întreagă și, pe de altă parte, își va continua viața ca menajeră, deoarece nu o bănuiește nimeni că ar fi putut săvârși crimele, continuând să-și caute soțul dispărut.

Scenariul este scris de Özgür Önürme, iar de producție de va ocupa Başak Abacıgil.