În urmă cu cinci ani, la această oră, se difuza primul episod din atât de îndrăgitul serial KİRALIK AŞK.

Ümmü Burhan, regizor/producător, este persoana care a reușit, în urmă cu cinci ani, să o convingă pe Elçin Sangu să devină Defne și a dorit ca Barış Arduç să fie Ömer, partenerul acesteia.

Într-un dialog pe care l-a avut cu Oya Doğan, de la Dizi Doktoru, Ümmü Burhan a vorbit despre cum s-a format celebrul cuplu și ce a determinat-o să-și dorească atât de mult ca Elçin Sangu și Barış Arduç să fie protagoniștii serialului fenomen KİRALIK AŞK.

OYA DOĞAN: Ți s-a pus în față un proiect. Erau alți actori. După aceea, tu ai vrut ca Elçin şi Barış să vină lalolaltă și ne-ai introdus în chestiunea aceasta cu chimia, libido-ul.„

ÜMMÜ BURHAN: S-a întâmplat în felul următor. Când lucram pentru Kiralık Aşk, așa cum se întâmplă în orice proiect, s-a discutat despre nenumărate variante de casting, despre cine ar fi cei mai potriviți. În această desfășurare, o cunoșteam pe Elçin de mai mult timp, nu avea proiect pe ecran. Mi-a plăcut foarte mult. Am cunoscut-o ca absolventă în domeniul muzical. Mi-a plăcut mult energia ei. Foarte caldă, foarte bună. Apoi, am văzut-o în „Öyle bir geçer zaman/Cum trece timpul” și îi stătea atât de bine pe ecran, apoi a mai avut proiecte, dar, nu știu de ce, am văzut-o distantă, statică, gravă.

OYA DOĞAN: Am văzut-o și în Așk kaç beden giyer/Ce mărime poartă dragostea?„ Acolo era foarte distractivă.

ÜMMÜ BURHAN: Așa este și ea. Oricum, dacă omul este structurat așa, e mai ușor.

În acea perioadă se terminase un proiect nou al ei și-mi doream atât de mult să joace pentru că era foarte potrivită cu fata din scenariu.  Elçin m-a şi întrebat: „Sunteți sigură că eu sunt această fată?„ și i-am răspuns 100% pentru că ești tu. Avea totul, acea nebunie, acel curaj, distracție, inteligență. Avea totul.

Iar pe Barış, nu pot să mint, nu l-am văzut înainte. L-am văzut în filmul lui Gupse și mi-a plăcut mult. Avea în ochi o fragilitate stranie. Oricât de comică ar fi fost situația, în privirea lui exista acea naivitate, un fel de tristețe. Am simțit asta și când ne-am cunoscut. Și s-au potrivit extraordinar de bine. „


Melodia de generic a fost premiată de foarte multe ori.

Compozitoarea și interpreta declara cândva despre melodie:

„ Încep compoziția cu gândul să reușesc un cântec de suflet, sincer, real. Scenariul și actorii contează foarte mult. Sigur că mă inspiră actorii deoarece trebuie să compun ceva pentru spiritul acelui serial. Și în melodia compusă pentru Kiralık Aşk, există cuvinte referitoare la zâmbetul lui Barış Arduç precum ”Nu te întrista, zâmbește, vino cu mine.„ .” 

Încă de când i-am văzut zâmbetul pentru prima oară, am înțeles că va fi foarte iubit. Iar o femeie îndrăgostită de el, sigur că va fi cucerită de zâmbetul lui și îi va spune, așa cum se spune în cântec, „Vino cu mine, zâmbește, vino„…

 

„Dacă ploaia nu se oprește, drumurile nu se termină,

Nu te întrista, zâmbește și vino cu mine.

Tocmai când spui că s-a sfârșit totul,

Șansa îți surâde brusc

Pentru că un astfel de miracol e dragostea.

Vino cu mine, zâmbește, vino.

Chiar dacă viața este uneori grea, e totuși frumoasă.

Tu ești vindecarea mea?

Eu, doar cu chirie în inima ta,

Dar voi rămâne sigur

Dragostea a început, vino acum.”

 

BarisBaris1BarisElcinBarisElcin1BarisElcin3ElcinElcin1KiralikAsk5ani

Fotografii: HÜRRİYET/Instagram