Sări la conţinut

5 ani de KİRALIK AŞK


În urmă cu cinci ani, la această oră, se difuza primul episod din atât de îndrăgitul serial KİRALIK AŞK.

Ümmü Burhan, regizor/producător, este persoana care a reușit, în urmă cu cinci ani, să o convingă pe Elçin Sangu să devină Defne și a dorit ca Barış Arduç să fie Ömer, partenerul acesteia.

Într-un dialog pe care l-a avut cu Oya Doğan, de la Dizi Doktoru, Ümmü Burhan a vorbit despre cum s-a format celebrul cuplu și ce a determinat-o să-și dorească atât de mult ca Elçin Sangu și Barış Arduç să fie protagoniștii serialului fenomen KİRALIK AŞK.

OYA DOĞAN: Ți s-a pus în față un proiect. Erau alți actori. După aceea, tu ai vrut ca Elçin şi Barış să vină lalolaltă și ne-ai introdus în chestiunea aceasta cu chimia, libido-ul.„

ÜMMÜ BURHAN: S-a întâmplat în felul următor. Când lucram pentru Kiralık Aşk, așa cum se întâmplă în orice proiect, s-a discutat despre nenumărate variante de casting, despre cine ar fi cei mai potriviți. În această desfășurare, o cunoșteam pe Elçin de mai mult timp, nu avea proiect pe ecran. Mi-a plăcut foarte mult. Am cunoscut-o ca absolventă în domeniul muzical. Mi-a plăcut mult energia ei. Foarte caldă, foarte bună. Apoi, am văzut-o în „Öyle bir geçer zaman/Cum trece timpul” și îi stătea atât de bine pe ecran, apoi a mai avut proiecte, dar, nu știu de ce, am văzut-o distantă, statică, gravă.

OYA DOĞAN: Am văzut-o și în Așk kaç beden giyer/Ce mărime poartă dragostea?„ Acolo era foarte distractivă.

ÜMMÜ BURHAN: Așa este și ea. Oricum, dacă omul este structurat așa, e mai ușor.

În acea perioadă se terminase un proiect nou al ei și-mi doream atât de mult să joace pentru că era foarte potrivită cu fata din scenariu.  Elçin m-a şi întrebat: „Sunteți sigură că eu sunt această fată?„ și i-am răspuns 100% pentru că ești tu. Avea totul, acea nebunie, acel curaj, distracție, inteligență. Avea totul.

Iar pe Barış, nu pot să mint, nu l-am văzut înainte. L-am văzut în filmul lui Gupse și mi-a plăcut mult. Avea în ochi o fragilitate stranie. Oricât de comică ar fi fost situația, în privirea lui exista acea naivitate, un fel de tristețe. Am simțit asta și când ne-am cunoscut. Și s-au potrivit extraordinar de bine. „


Melodia de generic a fost premiată de foarte multe ori.

Compozitoarea și interpreta declara cândva despre melodie:

„ Încep compoziția cu gândul să reușesc un cântec de suflet, sincer, real. Scenariul și actorii contează foarte mult. Sigur că mă inspiră actorii deoarece trebuie să compun ceva pentru spiritul acelui serial. Și în melodia compusă pentru Kiralık Aşk, există cuvinte referitoare la zâmbetul lui Barış Arduç precum ”Nu te întrista, zâmbește, vino cu mine.„ .” 

Încă de când i-am văzut zâmbetul pentru prima oară, am înțeles că va fi foarte iubit. Iar o femeie îndrăgostită de el, sigur că va fi cucerită de zâmbetul lui și îi va spune, așa cum se spune în cântec, „Vino cu mine, zâmbește, vino„…

 

„Dacă ploaia nu se oprește, drumurile nu se termină,

Nu te întrista, zâmbește și vino cu mine.

Tocmai când spui că s-a sfârșit totul,

Șansa îți surâde brusc

Pentru că un astfel de miracol e dragostea.

Vino cu mine, zâmbește, vino.

Chiar dacă viața este uneori grea, e totuși frumoasă.

Tu ești vindecarea mea?

Eu, doar cu chirie în inima ta,

Dar voi rămâne sigur

Dragostea a început, vino acum.”

 

BarisBaris1BarisElcinBarisElcin1BarisElcin3ElcinElcin1KiralikAsk5ani

Fotografii: HÜRRİYET/Instagram

5 comentarii »

 1. Obrigada, Rosana!Este atât de drăguța această susținătoare a lui Baris, are atât de mult bun simț.Baris are o bază importantă de fani în America Latină, sunt mulți oameni frumoși, care-l susțin necondiționat.
  Eu văd în felul următor lucrurile…A fost un moment în care Baris și fanii nu au mai fost pe aceeași lungime de undă, iar el și-a închis comentariile.A ridicat o barieră, iar zidul acela nu a mai reușit să fie dărâmat nici până în ziua de azi.Fiecare om are limita lui de suportabilitate.Și eu mi-aș dori să fie mai comunicativ cu noi, dar îl înțeleg.Cred că așa, departe de tot ceea ce se întâmpla în social media, el este mult mai fericit și mai liniștit.Și-a creat o lume a lui, unde nu mai poate fi atins nici de răutăți, nici de scenarii conspirative…Unii fani se poartă de parcă el ar fi proprietatea lor, chiar și acum, după cele mai recente fotografii apărute, mulți s-au dezis de el, acuzându-l că i-a păcălit, că i-a manipulat…
  Un fan adevărat cred ca trebuie să-și susțină actorul favorit necondiționat, nu dacă nu faci acum cuplu cu cine vreau eu, schimb macazul.Unii fani spun că el va face un film cu partenera lui, pentru că doar așa va putea să scape de acel “contract”, iar apoi urmează să se întâmple miracolul.Cum să crezi așa ceva?S-a ajuns prea departe, iar aceste scenarii trebuie să înceteze odată.Fanii trebuie să înțeleagă că atât el, cât și Elcin au viețile lor private și să o lase mai ușor cu aversiunea fața de partenerii lor de viața și partenerii lor de rol.Fiecare este stăpân pe viața lui.Abia când lucrurile se vor liniști, iar marea nu va mai fi agitată, lucrurile se vor schimba.
  Dacă ei ar fi postat un mesaj pentru aniversarea KA, fanii ar fi explodat de fericire, dar în același timp, s-ar fi accentuat ceea ce se întâmpla de atâția ani.Fanii ar fi crezut mult mai mult că miracolul e pe cale să se împlinească.Noi știm deja că ei sunt recunoscători acelor roluri, care i-au făcut celebri.E o perioada frumoasă din viața lor, pe care sunt sigură că nu o regretă.Dar să nu-i facem totuși să o regrete.Gândiți-vă la asta, cum ar fi ca noi, din prea multă iubire pentru cuplul care a fost perfect pe micul ecran, să le facem mai mult rău, decât bine?

  Apreciat de 2 persoane

 2. Alina, realmente voce esta certa, os grupos Elbar sufocam Elcin e Baris, e não querem aceitar Baris com outra parceira., isto é muito errado. Mais vendo pelo lado dos fãs, Baris não interagi com os fãs. Ele é incapaz de postar algo de agardecimento , nem mesmo quando sobe de seguidores, como faz a Elcin.. Achei muito errado de Baris e Elcin , não terem postado nada nos 5 anos de KA, afinal, eles precisam agradecer muito por esta série e pelos fãs Elbar, são estas pessoas que Amam tanto este casal , que colocam eles no topo da redes sociais, sempre estão entre os 10 mais comentados. Se eles dois fossem mais participativos com seus fãs, não aconteceria esta rejeição.

  Apreciază

 3. Efsane!Iyi ki dogdun, Kiralik Așk!❤️🎉🎈
  Puteam să pariez că ne veți face această surpriză!Mulțumim din suflet!🌹
  Defne: ”Tu ești atât de aspru, rigid.Ești ca o furtună.Și dintr-o dată ești bun, delicat.Când sunt cu tine parcă zbor și nu știu unde mă poartă furtuna.
  Omer: “De fapt, viața nu este ușoară.Vreau să spun, nu putem controla totul, dar avem o singură viața.Orice s-ar întâmpla, la final trebuie să trăim.Ne vom zbuciuma împreuna.Vom zbura.Respirația noastră se va opri.Ne vom emoționa.
  Defne, când te sărut, exact asta simt!
  Defne: “Și eu!Și apoi nu pot dormi zile în șir și aș vrea brusc să mă gândesc la asta.
  Omer: “Ce frumos!Suntem amândoi in aceeași situație!”(episodul 58)
  “Când râzi la mine, toate problemele mele se topesc!”(Defne i-a spus lui Omer în ep. 33)
  Ce-aș mai putea să spun?Cum să nu te îndrăgostești de o astfel de iubire de poveste?Omer și Defne, două personaje de legendă, creionate cu o atât de mare atenție pentru fiecare detaliu minor.Ce bine ca a avut Ummu B. inspirația de a-i aduce pe cei doi laolaltă!De aceea, nici nu-i pot judeca pe fanii ElBar pentru iubirea ce le-o poartă lui Elcin și Baris și pentru insistențele lor de a-i mai vedea împreuna și în alte proiecte.Dar a insista prea mult, de cele mai multe ori dăunează.Nu speriați actorii, lăsați-i să respire!Dacă va fi să fie, poate peste ani și ani îi vom revedea într-un nou proiect.Nu-i mai presați atât!Vă rog…puneți-vă doar pentru o secundă în pielea lor.
  Va începe “Cukur” și nici nu vreau să mă gândesc cât hate își va lua săraca Damla Sonmez…mult mai mult decât Burcu.Cu partenerii de rol ai lui Elcin, fanii sunt blânzi, în schimb, cu partenerele de rol ale lui Baris, “taie în carne vie”.Nu înțeleg de ce se întâmpla acest lucru.
  În altă ordine de idei, aș vrea să spun ceva despre tristetea din ochii lui Baris, pe care am văzut că a observat-o și Ummu Burhan.Privirea lui Baris este cu adevărat specială…de fapt, în ochii lui poți vedea un cocktail de priviri.E omul cu 1000 de priviri!În secunda aceasta ochii îi râd, în secunda următoare are o privire intensă și seducătoare, în secunda următoare îi vezi ochii cum îi joacă în lacrimi și automat ți se pune și ție un nod în gât și îți țâșnesc lacrimile din ochi, încât nu poți decât să te intrebi, ce magie face oare omul ăsta?Cum transmite el emoțiile dincolo de sticla nu o face nimeni…și am văzut mulți actori buni.
  În urmă cu mulți ani, Laura Zapata(sora Thaliei) povestea într-un interviu despre o metodă pe care o folosesc actorii.M-a intrigat ceea ce a spus și de aceea m-am documentat apoi, să aflu mai multe “secrete”.”Sistemul lui Stanislavski se concentrează pe dezvoltarea în mod realist a personajelor.Actorii erau instruiți să folosească “memoria afectivă” pentru a portretiza in mod natural emoțiile personajelor interpretate.Pentru a reuși in aceasta încercare, actorilor li se cerea să se gândească la un moment din viețile lor, in care au simțit emoția dorită și să încerce să o prezinte pe scenă, totul în dorința de a asigura o interpretare cât mai apropiată de realitate.Sistemul lui Stanislavski este o metodă complexă pentru interpretarea unor personaje credibile.Actorii de film, televiziune și teatru din zilele noastre datorează mult acestei metode.Una dintre căile folosite de Sistem este aceea a “magicului dacă”.Actorii erau îndemnați să-și pună cât mai multe întrebări în legătura cu personajul interpretat, una dintre primele astfel de întrebări fiind: “Ce aș fi făcut eu, dacă m-aș fi aflat in aceeași situație cu personajul meu?”(sursa Wikipedia)
  Iată de ce Baris transmite atât de veridic emoțiile, de fapt ne dezvăluise puțin și Ayla Algan despre această metodă, fără a ne spune însă denumirea ei.
  O altă actrița dezvăluia într-un interviu că folosește o metoda tehnică de a plânge…se uită într-un punct fix și nu clipește deloc, apoi îi dau lacrimile instant.Dar această metodă mie cel puțin, mi se pare prea rece, de aceea și plânsul anumitor actori care folosesc această metodă pare mecanic și nu trece emoția dincolo de sticla.Am scris cam mult, sper că nu v-am plictisit…
  O seară plăcută!

  Apreciat de 1 persoană

 4. Parabéns a todos que participaram desta série, realmente ela é única !!! Em especial ao casal de protagonista, pois fizeram desta série algo Fenomenal, Inesquecivel, Fabuloso,…

  Apreciază

 5. Nu doar ca s-au potrivit extraordinar de bine,…..au strălucit impreuna…..si ce a urmat…… e doar poveste !
  Mulțumim 🎈🎈🌹🌹😘

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: