Özcan Deniz  a transformat dezavantajul izolării cauzate de pandemie în oportunitate.

Acesta a confirmat, în urmă cu două luni, știrea potrivit căreia realizează un film, de dramă, ficțiune și tensiune cu cei din casă, inclusiv Feyza Aktan și fiul lor Kuzey.

„Da, e adevărat că realizez un film acasă. Va fi de impact și inedit pentru cinematografia turcă. În clipa când cinematografele se vor deschide, se va întâlni cu dumneavoastră. Așteptați. #dramă, #ficțiune, #tensiune„ scria acesta pe Instagram.

bandicam 2020-06-10 10-06-05-701

Dar îndrăgitul Özcan Deniz vine cu o surpriză care a fost dezvăluită ieri, într-un live pe care l-a avut pe Instagram cu jurnalistul İlker Gezici, de actorul Cansel Elçin. 

Acesta a spus că a filmat pentru serialul digital realizat de Özcan Deniz, a jucat rolul unui profesor-fizician-cercetător care dă lecții online și care se confruntă cu situații în care teoriile scrise de el devin întâmplări ale vieții sale.

A subliniat că, în ciuda faptului că joacă pentru prima oară, Feyza Aktan are o performanță incredibil de bună.

Înainte să accepte rolul, Cansel Elçin a vizionat primele două episoade și astfel a fost convins să intre în distribuție odată cu al 3-lea episod. 

A filmat patru episoade și mai are câteva scene.

A declarat că i-a făcut o mare plăcere să filmeze acest proiect pentru că Özcan Deniz este un foarte bun regizor și, pentru că este actor, înțelege foarte bine starea spirituală a actorului.

Serialul are o poveste foarte frumoasă despre lumea paralelă, se va numi SINCRON și este științifico-fantastic.

 

Özcan Deniz declara încă din februarie 2018 că va face un serial digital, așa că se ține de cuvânt.

Șirin Sever: Cinema sau serial?

Özcan Deniz: Cinema.

Șirin Sever: Serial de internet sau serial de televiziune?

Özcan Deniz: Serial de internet.

Șirin Sever: Ai prefera dacă vei primi o ofertă?

Özcan Deniz: Voi face.

Șirin Sever: Vei face? E ceva ce vei face tu?

Özcan Deniz: Să rămână secret.

Șirin Sever: Preferi să te lași pe mâna celui care a scris și regizat sau să deții tu controlul scriind, regizând, jucând un personaj?

Özcan Deniz: Să mă las pe mâna altuia.

Șirin Sever: În cinema e diferit?

Özcan Deniz: E diferit.

Șirin Sever: Dragoste sau succes?

Özcan Deniz: Dragoste.

Șirin Sever: Twitter sau Instagram?

Özcan Deniz: Instagram.

Șirin Sever: Kebab sau sushi?

Özcan Deniz: Amândouă!

Șirin Sever: Lahmacün sau pizza?

Özcan Deniz: Lahmacün.

Şirin Sever: Ceai sau cafea?

Özcan Deniz: Cafea.


Cansel Elçin s-a născut în 20 iulie 1973 la Izmir/Turcia. Este actor de teatru și film, dar și regizor. A locuit în Paris încă din anul 1982. Pentru a continua afacerile familiei, a studiat Științe Economice și Sociale. Chiar dacă, pentru o vreme, comerțul a fost preocuparea sa principală, a început cursurile serale de teatru și apoi s-a înscris la una dintre cele mai prestigioase școli de teatru din Franța, Ecole Florent, sub îndrumarea unor nume sonore precum:  Gérard Depardieu, Sophie Marceau, Isabelle Adjani. La Ecole Florent, acesta a fost în aceeași grupă cu Audrey Tautou. A urmat și cursurile de cinema și teatru la Actor’s Studio care îl are ca fondator pe John Strasberg, fiul lui Lee Strasberg.

Popularitatea a dobândit-o odată cu serialul Hatırla Sevgili (Ahmet) (2006-2008) în care a avut-o  parteneră pe Beren Saat.

Un alt proiect de succes al acestuia a fost  serialul Gönülçelen în care acesta a jucat rolul Murat alături de frumoasa actriță Tuba Büyüküstün.