Demet Özdemir a postat o nouă fotografie. De fapt, nu una, ci mai multe.

Cu Volkan şi Kayra. Fratele şi nepotul!

Într-o emisiune de televiziune, moderatorul Mesut Yar a întrebat-o pe actriță la ce nu ar putea renunța actrița niciodată.

Răspunsul acesteia a fost:

„Pot fi persoane?

În primul rând, mama.

În al doilea rând, sora mea,

În al treilea rând, fratele meu.„

Au trecut câțiva ani de atunci, iar Demet Özdemir confirmă.

View this post on Instagram

@1demetozdemir ❤️❤️

A post shared by @ 1volkanozdmr_ on

View this post on Instagram

Kayra Paşa 🧿📷

A post shared by Demet Özdemir (@1demetozdemir) on

În live-ul pe care l-a avut cu Eda Güngör pentru Asociația Creatorilor de Modă, Demet Özdemir a fost întrebată „Care este cea mai semnificativă realizare a ta de până la această vîrstă?„.

Actrița a răspuns:

„Au fost multe, dar unul s-a întâmplat automat, nu aveam un scop cu privire la aceasta. Motivul pentru care eu am pornit pe acest drum a fost mama. Mama și sora mea. Ele și-au dorit să am o profesie bună, să câștig bani buni, să ajung într-un loc bun. Sigur că îmi doream și eu foarte mult, dar, după un timp, ajungi să simți că este o sarcină față de familia ta. Faci câte ceva ca ei să fie mândri de tine și așa îți continui drumul. Când am început actoria, când m-am văzut prima oară pe ecran, mama și sora mea aveau o privire că trebuia să le vezi, Eda. Întorceam capul, le priveam. Să mă uit la mine? Să mă uit la ele? Atât de tare m-am emoționat! Nu există o contravaloare materială pentru această situație. Este faptul că mama mă urmărea cu mândrie. Pentru că răsufla ușurată. Putea spune fata mea are o profesie, un job bun și Dumnezeu o va ajuta să ajungă foarte bine.

Iar mama ei chiar scria cândva pe Instagram:

„Mândria mea.„

View this post on Instagram

Gururumm😚😚

A post shared by Aysenyener (@aysenyener8106) on

bandicam 2020-06-02 17-53-43-322

bandicam 2020-06-02 15-58-03-135

bandicam 2020-06-02 16-26-45-053