Demet Özdemir a postat o nouă fotografie. De fapt, nu una, ci mai multe.

Cu Volkan şi Kayra. Fratele şi nepotul!

Într-o emisiune de televiziune, moderatorul Mesut Yar a întrebat-o pe actriță la ce nu ar putea renunța actrița niciodată.

Răspunsul acesteia a fost:

„Pot fi persoane?

În primul rând, mama.

În al doilea rând, sora mea,

În al treilea rând, fratele meu.„

https://www.instagram.com/p/CASviXdHVSf/

Au trecut câțiva ani de atunci, iar Demet Özdemir confirmă.

https://www.instagram.com/p/CA7udLkH1Ie/

În live-ul pe care l-a avut cu Eda Güngör pentru Asociația Creatorilor de Modă, Demet Özdemir a fost întrebată „Care este cea mai semnificativă realizare a ta de până la această vîrstă?„.

Actrița a răspuns:

„Au fost multe, dar unul s-a întâmplat automat, nu aveam un scop cu privire la aceasta. Motivul pentru care eu am pornit pe acest drum a fost mama. Mama și sora mea. Ele și-au dorit să am o profesie bună, să câștig bani buni, să ajung într-un loc bun. Sigur că îmi doream și eu foarte mult, dar, după un timp, ajungi să simți că este o sarcină față de familia ta. Faci câte ceva ca ei să fie mândri de tine și așa îți continui drumul. Când am început actoria, când m-am văzut prima oară pe ecran, mama și sora mea aveau o privire că trebuia să le vezi, Eda. Întorceam capul, le priveam. Să mă uit la mine? Să mă uit la ele? Atât de tare m-am emoționat! Nu există o contravaloare materială pentru această situație. Este faptul că mama mă urmărea cu mândrie. Pentru că răsufla ușurată. Putea spune fata mea are o profesie, un job bun și Dumnezeu o va ajuta să ajungă foarte bine.

Eroare
Acest video nu există

Iar mama ei chiar scria cândva pe Instagram:

„Mândria mea.„

bandicam 2020-06-02 17-53-43-322

bandicam 2020-06-02 15-58-03-135

bandicam 2020-06-02 16-26-45-053