Sări la conţinut

O melodie frumoasă

„De ți-ai scoate noua mască încruntată

și m-ai seduce,

mi-aș dori ca preț de o clipă

mâna ta să-mi atingă chipul.

Scumpa mea, ia-mi mâinile

topește-le pe tenul rău precum două lumânări.

Arde-mi trupul când curg în tine,

suspină cu mine.

Dacă dragostea este sau nu ascunsă în tine,

o voi găsi, dar

pupilele îți sunt o flacără.

Ia-mă, atinge-mă, ascultă un ah.

Dacă vrei, aruncă-mă, dar ar fi totuna cu o crimă.„

KEREMCEM

 

„Se împlineau deja trei ani de când venisem în Istanbul. Nu reușeam și nu reușeam. Nu mai aveam nici starea, nici răbdarea, nici banii să mai stau un an. Am amânat armata pentru al treilea an. Mi-am acordat un an. Dacă nu reușeam, terminam școala și plecam în armată. Nu știam ce voi face la întoarcere. Pe atunci, nu era Youtube, nu era nici Instagram. Nici single nu se făcea. Calea de a lansa o melodie era să scoți un album. Un necunoscut, cu prenumele scris unit Keremcem, un bărbat cu ochelari. Oricum, personalitatea mea melancolică era la cele mai joase puncte. Stăteam mereu acasă și scriam cu chitara în mână, neștiind dacă voi ajunge sau nu la voi. Dintr-o astfel de vreme este „Cinayet/Crima„. A fost să fie pentru azi…„ scrie Keremcem pe Youtube. 

28 de comentarii »

 1. Nici eu nu ma omor după Alp dar el e faimos. Iran șofran, știe știe 😂😂😂😂
  Poate ia exemplu de la Alp cum e cu discreția, cu diplomația. Ca doar si Alp a avut, are iubite.

  Apreciază

 2. Hai ca Qazal a zis adevarul cu Keremcem. Psi uitati-va in pozele lui, ce inseamna o intalnire cu Alp Navruz 😅😅😅😅😅😅😅

  Apreciază

 3. Trebuie sa arate calitatile de baiatul ala discret, manierat, de familie buna. Fata asta l-a transformat in rau. De când am văzut trecerea de la Ilay la ea in 2 săptămâni m-a dezamăgit. După ce la sf lui noiembrie spui ca Ilay ti a schimbat percepția despre iubire, ca sunteți ca 2 jumătăți de mar, la sf lui decembrie ai o alta iubire. Iubită, pardon. Pe 14 ianuarie posta poza cu el si Ilay cu voalul. O are pe fb. Cum era el cu miss ” nu știam ca e faimos „?
  Sa fie fericit cu cine vrea așa cum suntem si noi. Dar sa nu mintă si sa se prosteasca in live uri. Ce e postarea aia ultima cu ea? Iar aia cu spartul scaunului si băgat in șemineu. Doamne, mai si râdea. Sa fie cu sănătate, actorii turci rămân doar cu filmele pt noi.

  Apreciază

 4. Nu iertarea trebuie sa vină, ci aprecierea pe care o aveam. A mai făcut dar pe termen scurt si nu la nivelul asta. Nici prietenii nu mai sunt aceeași dar ce simțim noi.

  Apreciază

 5. Ce frumos ati spus. Dar nu trebuie sa iertam mimic. Nu ne-a gresit cu nimic. Toti avem devieri de comportament. Suntem oameni. Ramane artistul…dar si aici daca ar fi mai ambitios. Dar iar ajungem la multumirea altora.

  Apreciază

 6. 😂😂😂😂 Alina
  Păcat de melodie si de munca doamnei, dar din pițiponc nu il mai readucem pe cavalerul cu cravată.

  Apreciază

 7. Credeți-mă, ca vă înțeleg!Dar sa știți că eu am soluția salvatoare…Dacă dă Domnul să iasă Baris din vizuină, nu rămâne decât să-i împrietenim.Cred că fiecare dintre ei are ce învata de la celălalt.Și să nu se simtă stingheri, ar fi bine să-l ia și pe managerul lui Baris cu ei la cina.Eu vă garantez că după o cina de șapte ore, îl veți regăsi pe vechiul Keremcem.Dar să nu vă plângeți apoi că o să stea câte un an în silenzio stampa.🙂
  Noapte bună!

  Apreciază

 8. Am citit Alina, recomand a se citi. Dar nu are legatura cu ce comentam noi despre zi, despre Baris…

  Apreciază

 9. Alina, sa nu ducem aceste comentarii cu ce nu ne mai place la un actor, persoană publica cu ce spune Părintele despre iubire. Nu știm noi ce simte el, e iubirea lui, sunt sentimentele lui. Noi comentam comportsmente si încălcarea principiilor lui, ale valorilor lui.
  Iubirea lui, treaba lui, alegerea lui. Nu e familia mea, prietenul meu, dar parca îți pasa când ți-a plăcut un artist 5 ani, sa il vezi așa. E fericit, iubește… Nu ma îndoiesc, dar sa il vad punând mobila din casa pe foc si prostindu-se ca un copil penibil pentru un bărbat de 42 de ani prin story.

  Dar melodia e una frumoasa. Rămâne artistul!

  Apreciază

 10. O melodie frumoasa a unui ok cândva frumos…
  Mulțumim pentru aceste melodii frumoase, Dna Bolat!
  Restul e doar viata privată a unui bărbat rătăcit si nehotărât.

  Apreciază

 11. El alearga pe campii cu cainele si iubita pe melodia I love you baby, nu mai pot ei de ce credem noi. Fiecare trieste si alege ce vrea . Acum, ca a luat o din club la 2 saptamani dupa ilay, ca el le schimba in fiecare an, asta e el. Sa fie sanatos, intr un an si 5 luni o iubeste asa prostuta cum e, treaba lui, fericirea lui. Ca si in cazul lui Baris, nu mai poate
  el de fane ca nu o plac pe Gupse, pastrand proportia 😂😂😂

  Apreciază

 12. Romantic dar instabil, iar acum si-a găsit sensul cu fătuca asta dar e foarte pierdut ca om.
  Mulțumim mult melodii. Si dvs si Keremcem world fan page. Desi vad ca nu mai postează, mai raspunde in story.

  Fabuloaselor, cui ii pasa de ce spun turcii sau voi/ noi? De 6 ani …4 iubiri aceleași declarații.

  Apreciază

 13. Ce gluma buna. El. a ajuns in club după ce a cântat la restaurant, ea story salvat din club, știm ca ii place cu păhărelul, nu se gândea în veci ca o agață Keremcem, nu ca nu il știa. Știe acum ca e faimos, ea din văgăună e si ea faimoasa… El fericit. Dar e de apreciat ca nu mai e doar bucatareasa
  Sa nu fim rele dar las o jos ca măcăne miss șofran

  Apreciază

 14. Sa ne oprim la melodiile lui si la roluri. Viață personală e vai mama ei, sa își puna gps, sensul e greșit. Cum sa fie crezuta ca nu il știa când are pagini cu fani din iran si când ea avea 7 ani in Istanbul. Poate fiind in club de revelion era beata. L a văzut dimineața la cafea ca e Keremcem. Hahahahaha.

  Apreciază

 15. Nici turcii nu o cred. Dar ne bucuram ca el are un alt sens in viata. Cam gresit dar deh, alegerea lui.
  Dar aia cu planurile si casatoria e pe repeat la toate relatiile 😅😅😅 Bine, el e pe repeat cu tot.

  Apreciază

 16. Melodia nu aer fi fost așa frumoasa daca nu era doamna Guler. Așadar_ norocul nostru si al lui ca a găsit melodiile astea. Face si el ceva demn de el. Nu doar maimuțăreală si rupt scaune pe foc.
  Am citit azi ca are un nou sens in viata dat de fatuca asta care se laudă ca nu știa cine e Keremcem. Buna tare asta. Cine o crede? Era de 7 ani in Istanbul si nu știa cine e Keremcem.
  Si cu căsătoria ca nu e fan, așa spunea si despre Ezgi si despre Ilay, sa aibă grija:))))))
  Doar ca asta se mulțumește cu ce ii da el. Alea femei cu ambiții, pot găsi alti faimoși.

  Apreciază

 17. Cu greu m-am prins cum comentez.ce melodie frumoasa mai ales când avem si versurile.
  Așa este, vedem Keremcem pe care l-am îndrăgit prin melodiile astea postate duminica. Asta trebuie sa arate. Va mulțumim foarte mult.
  🌸🌸🌸

  Apreciază

 18. Wow. Impresionant. Ce inspirat era în căutarea succesului. Multumijm mult pentru toate traducerile. Ce diferența. Cred ca si el a treadus pe youtube cu google😜
  Parca așa il mai zaresc pe vechiul Keremcem. Mulțumim pentru asta.

  Apreciază

 19. Si un mare multumesc si pentru traducerea in romana a descrierii de pe YouTube, a pus in engleza dar e haos. Pana si titlul ar fi The murder. 😂

  Apreciat de 1 persoană

 20. O melodie foarte, foarte frumoasa, mi-a placut mult.Eu abia acum descopar melodiile mai vechi ale lui Keremcem.Am ascultat zilele trecute „Kalenin fethi”, o melodie superba, care m-a facut sa lacrimez.Felicitari!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: