Omul de televiziune Acun Ilıcalı a trimis, cu prilejul sărbătorii de Ramazan Bayramı, un camion cu ciocolată Centrului Social Darülaceze.

Președintele centrului a scris pe Instagram: „Gest de Bayram din partea omului de afaceri Acun Ilıcalı, susținător al multor proiecte ale Darülaceze. Celebrul om de televiziune a trimis ciocolată locatarilor și angajaților centrului Darülaceze care, din cauza interdicției de a ieși în stradă,  vor petrece sărbătoarea de Bayram fără vizitatori. Îi mulțumim pentru sprijin.„


Centrul Social „Darülaceze„ vechi de 124 ani, se întinde pe o suprafață de aproximativ 30.000 m² și cuprinde: 7 adăposturi, o policlinică, o creșă pentru copii, centru de reabilitare cu bibliotecă,bucătărie modernă cu o capacitate de gătit pentru 3000 persoane, brutărie, abator, cameră frigorifică, spălătorie de rufe, croitorie, tipografie, tâmplărie, cizmărie, fierărie. Deși aparține Ministerului Familiei și Politicilor Sociale din Turcia, Centrul funcționează exclusiv din donații și oferă serviciile sociale necesare nevoiașilor bătrâni de orice religie, cât și copiilor abandonați.


Acun Ilıcalı este proprietarul ACUN MEDYA. După o carieră de reporter sportiv, prezentator și realizator de emisiune de călătorii, acesta a fondat propria companie media. Este producătorul emisiunilor de succes: „Vocea Turciei„, „Turcii au talent„, „Survivor Turcia„, „Acesta este stilul meu„, și deține postul de televiziune TV8. De puțin timp, acesta a devenit și proprietarul echipei olandeze de fotbal Fortuna Sittard.

acunAcun1

 

PS. Și Hagi a participat la un meci de sprijinire a Centrului Social „Darülaceze„ din Istanbul care a avut loc în 10 mai 2016, la Sala Sporturilor Sinan Erdem- Istanbul, în cadrul unei manifestări artistico- sportive.

După un concert susținut de artiști turci și o reprezentație a celebrilor dansatori de la Fire of Anatolia, a avut loc un meci de fotbal între stelele fotbalului internațional și vedetele fotbalului turc.

Reprezentativa Stelelor Internaționale a fost formată din: Pascal Nouma, Aron Winter, Jari Litmanen, Patrick Kluivert, Ronald de Boer, Şota Arveladze, Gheorghe Hagi și Michael Kraft. Antrenorul Stelelor Internaționale a fost Gheorghe Hagi.

hagi

hagii4