Deseori primesc, prin intermediul social media sau aici, întrebări cu privire la actori, proiectele acestora sau viața lor personală.

Am răspuns, de cele mai multe ori, dar fără să precizez că reprezintă un răspuns, iar începând de zi, avem o nouă categorie pe blog: „O întrebare de la voi„.

Sigur că singura mea sursă de unde mă pot informa este presa turcă, scrisă sau televiziune, în special interviurile acordate de actori.

Inaugurăm această categorie cu o întrebare cu privire la îndrăgita actriță Elçin Sangu, mai precis dacă relația acesteia cu Yunus Özdiken continuă.

bandicam 2020-05-17 11-31-58-239

Obrigado pela pergunta!

Întrebată care este succesul unei relații atât de lungi, actrița Elçin Sangu răspundea:

„Să te poți înțelege și din priviri.„. (ntv.com.tr)

Mai spunea: „Sunt cucerită de inteligența lui A absolvit științe politice și are un master la o universitate foarte bună (Universitatea Ankara, Facultatea de Științe Politice, Secția de Economie) . Este și el din Izmir, dar ne-am cunoscut în Istanbul. Înainte de toate, nu e un bărbat plictisitor. Elementul de comedie există mereu în viața lui. Este foarte inteligent, glumeț, un om cu care mi-aș putea petrece viața. O spun cu toată sinceritatea, el este un motiv pentru evoluția și dezvoltarea mea. „ (internethaber.com).

Întrebată dacă se căsătoresc, Elçin Sangu a răspuns mereu că nu-și fac planuri.

Mai spunea, în urmă cu un an, că, pentru ceva ceva merge foarte bine, nu simte nevoia să spună „să ne căsătorim neapărat.„

„Eu oricum nu sunt o tipă tradiționalistă. Nu-mi plac nunțile. Nu visez la o nuntă.„

Întrebată dacă s-ar putea întâmpla inopinat, aceasta a spus: „Se poate. Îmi e de ajuns o seară împreună cu cei dragi și cu prietenii.„.

Yunuz Özdiken o alintă Elço şi spune că viața e frumoasă cu ea.

Sunt împreună de aproximativ nouă ani și s-a scris că s-au cunoscut prin actrița Türkü Turan (care azi e la „Melodia Zilei„).

bandicam 2020-05-17 12-04-56-851

Au fost văzuți, relativ recent, împreună.

ElcinSangu

Și, în contextul pandemiei de coronavirus, ca toată lumea, își spun:

„Off, iar stăm în casă!„

bandicam 2020-05-17 11-12-52-369

bandicam 2020-05-17 13-59-09-331