Serenay Sarıkaya a fost prima invitată a revistei VOGUE Turcia în direct, pe Instagram, pentru a vorbi despre „Post Korona Düşleri/Visurile Post-Corona„.

Actrița a vorbit despre cum trec zilele în vreme de carantină.

Dimineața, când se trezește, bea apă cu miere.

Niciodată nu mănâncă praz.

Când se va termina pandemia, va merge la un restaurant foarte drag unde va mânca conopidă cu ouă.

Nu are un secret al frumuseții. Are grijă de sine, se hrănește sănătos, face sport. Chipul se luminează când este veselă.

În stilul ei, pe prim plan este confortul. În zilele de carantină, starea de acasă este foarte potrivit pentru ea. A purtat acasă și ce trebuia să poarte în exterior. Îi este foarte dor să se gătească, îi e dor de machiaj, de tocuri pentru că de săptămâni umblă în papuci.

De mică a muncit și a început să câștige bani. Și-a pierdut de multe ori motivația în drumul carierei sale, a obosit, a ajuns în punctul de a renunța. În acele momente, mama ei a fost mereu lângă ea, Întotdeauna s-a ridicat și a învățat să nu cedeze.

Când va trece carantina, primul drum va fi la mare. Undeva unde să poată înota în voie. Italia este țara care îi place cel mai mult.

În această perioadă citește cu plăcere Umberto Eco- Numele trandafirului.

Pentru filmul BERGEN așteaptă decizia producătorului. Au început pregătirile cu mult timp în urmă, dar au stopat din cauza pandemiei.

„Sunt plină de energie, gata să muncesc, fără să reclam, zile în șir. Sunt foarte emoționată și îmi doresc foarte mult să mă întorc la muncă.„ a mai spus îndrăgita actriță.

bandicam 2020-05-16 22-25-21-957