Actrița Sevcan Yașar a vorbit pentru prima oară despre agresiunea fizică și psihică la care a fost supusă de actorul/scenaristul Sermiyan Midyat.

„Când venea asupra mea, mi-era atât de frică încât mă încuiam în cameră„ a spus actrița.

În interviul pe care l-a acordat jurnalistei Tuba Kalçık, de la Günaydın/Sabah, pentru rubrica „Cu Tuba Kalçık despre actualitate”, Sevcan Yașar a mărturisit că, în data de 4 mai, când a pus punct relației, nu era prima oară când el se comporta agresiv. S-a întâmplat de mai multe ori ca ea să fie supusă agresiunii fizice și psihice din partea lui Midyat, dar a tăcut pentru a nu ajunge în presă. În data de 4 mai i-a spus că nu mai poate rezista agresiunii și vrea să se despartă. A fost agresată în timp ce își strângea lucrurile personale.

În ziua de 4 mai, actrița s-a încuiat în baie și a sunat la poliție. Auzind că sună la poliție, el a spart ușa care a căzut peste actriță. În timp voia să iasă din casă, Midyat a lovit-o cu picioarele, a târât-o ținând-o de brațe și a scos-o afară din casă. Actrița are certificat medico-legal care arată, printre celelalte detalii, că are ruptură musculară la brațe.

Portarul a auzit vocile și a găsit-o pe actriță trântită în fața ușii.

Actrița s-a ridicat apoi și a ieșit în stradă unde a așteptat poliția care a intrat în casă și a luat cățelul actriței.

Și Midyar a reclamat-o și a luat un certificat legal, dar pentru vânătăile și zgârieturile care s-au format când el a spart ușa de la baie.

Midyat s-a repezit și asupra polițiștilor la secția de poliție, a amenințat-o și pe actriță să nu-l reclame, dar ea a povestit, cu frică și durere, absolut totul. Toate dovezile există în dosarul de anchetă și toate acestea vor fi predate justiției de către avocatul actriței.

bandicam 2020-05-12 11-39-49-767